Kanalda Bulunan Cip Merak Konusu Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Kanalda Bulunan Cip Merak Konusu Oldu




Aydın'ın Kuyucak ilçesinde sulama birliği kanalında bulunan cip, emniyet ekiplerini ve arama kurtarma ekiplerini harekete geçirdi.

Edinilen bilgiye göre olay, bu sabah saat 08: 00 sıralarında Kuyucak İlçesi Arap Dede Mevkii Sağ Sahil Sulama Birliği kanalı içinde bir cipin olduğu ihbarı ile ortaya çıktı. Olay yerine sevk edilen 115 Polis ekipleri çalışma başlattı. 112 ekiplerinin de hazır bekletildiği kurtarma çalışmaları sırasında Aydın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile görüşmeye geçen Kuyucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracın kanaldan çıkartılması sırasında bir terliğin suya düşmesi ile araçta birileri olabileceği şüphesi üzerinde durdu. 09 F 2731 plakalı cipin 68 yaşındaki Ali K.'ya ait olduğunu tespit eden Emniyet ekipleri olay yerine gelen araç sahibi ile yaptığı görüşmede aracın kendisinin veya ailesinden birileri tarafından kanala düşürülmediği bilgisini alması üzerine olayın hırsızlık sırasında kaza ile düştüğü varsayımı üzerinde durdu. Araç sahibi Ali K.'nın arabadan suya düşen ve arabada bir teki bulunan terliğin kendisine ait olmadığını söylemesi üzerine kanalda çalışma başlattı. AFAD ekipleri ile de görüşme halinde olan Emniyet ekipleri Sağ Sahil Sulama birliği ile de iletişime geçerek kanala gelen suyun kesilmesini sağladı. Görgü şahitlerinin araçta iki kişi gördüklerini söylemeleri ile arama çalışmalarını hızlandıran AFAD ekipleri tünel, kanal ve kanaletlerde yaptığı çalışmalarda herhangi bir ize rastlamazken, yaklaşık 6 saat süren çalışmalar sırasında herhangi bir kayıp şahıs ihbarı olmaması üzerine araçta bulunan şahısların kanaldan çıktığı ihtimali üzerine de duran ekipler çalışmalarına son verdi.

Öte yandan Kuyucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kanaldan çıkarılan aracı sahibine teslim ederken, olayla ilgili olarak çok yönlü soruşturma başlattı. - AYDIN
 

Benzer Konular

ömer talat katı
Cevap
17
Görüntüleme
405
MAERKEK
RomeusTR
Cevap
1
Görüntüleme
271
bilisimler
ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
426
ANIL


Üst Alt