anılbaran Üye Konu Sahibi Rica ederim,konuyu gncellicektim ama telefonum yok artık o yüznde telefon alınca anca
cutebutkiller Üye emirberkcelik' Alıntı: anıl ram dosyalarının hepsi mefta oldu geçersiz web adresi hatası veriyor Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ama ntv spor çalışmıyo - - - Eklendi - - - bende star çalışmıyor atv de neden acaba anıl telefonum n 86 bir yardımcı olursan şimdiden teşekkürler
emirberkcelik' Alıntı: anıl ram dosyalarının hepsi mefta oldu geçersiz web adresi hatası veriyor Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ama ntv spor çalışmıyo - - - Eklendi - - - bende star çalışmıyor atv de neden acaba anıl telefonum n 86 bir yardımcı olursan şimdiden teşekkürler
anılbaran Üye Konu Sahibi ilk sayfada neyin çalışıp çalışmadgını yazdım zaten orada gerekli bilgiler var
furkankayas Üye arkadaşım hepsi çalışıyor ancak star tv çalışmıyor açıyorum sunucuya bağlanılamıyor dosya bulunamadı diye uyarı veriyor??
arkadaşım hepsi çalışıyor ancak star tv çalışmıyor açıyorum sunucuya bağlanılamıyor dosya bulunamadı diye uyarı veriyor??
legolasd Üye c5-03 te daha önce izliyordum şimdi açmiyor ses yada video oynatılamıyor kısmen oynatma deneniyor diyor neden olabilir
c5-03 te daha önce izliyordum şimdi açmiyor ses yada video oynatılamıyor kısmen oynatma deneniyor diyor neden olabilir
combat212 Üye kardeşim bende açılmadı kanallar ama yine de saol. - - - Eklendi - - - hakan aydogar' Alıntı: rtsp://195.33.219.9/live/star_3 star ı burdan izleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... kardeşim senin verdiğin startv açıldı. eğer varsa elinde diğer kanalların linkini özelden atabilir misin?
kardeşim bende açılmadı kanallar ama yine de saol. - - - Eklendi - - - hakan aydogar' Alıntı: rtsp://195.33.219.9/live/star_3 star ı burdan izleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... kardeşim senin verdiğin startv açıldı. eğer varsa elinde diğer kanalların linkini özelden atabilir misin?
anılbaran Üye Konu Sahibi hakan aydogar' Alıntı: rtsp://195.33.219.9/live/star_3 star ı burdan izleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Deneyip eklicem konuya sağol
hakan aydogar' Alıntı: rtsp://195.33.219.9/live/star_3 star ı burdan izleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Deneyip eklicem konuya sağol
EmReRoĞlU Üye show tv arabellek %99da kalıo ntvspor sesi gelmio star çalışmıo atv bağlanılamıyor kanal d kısmen oynatmayı deniyor olmuyor ses geliyor sadece tnt bağlanılamıyor fox bağlanılamıyor diğerlerini deniom 5800 telefonum var şimdi ntv sporda gitti
show tv arabellek %99da kalıo ntvspor sesi gelmio star çalışmıo atv bağlanılamıyor kanal d kısmen oynatmayı deniyor olmuyor ses geliyor sadece tnt bağlanılamıyor fox bağlanılamıyor diğerlerini deniom 5800 telefonum var şimdi ntv sporda gitti
anılbaran Üye Konu Sahibi guncellemeye çalışıcam arkadaşlar zamana ihtiyacım var araştırma yapmam lazım
Özkan5585 Üye zip yada sis sisx olarak paylaşamaz misin telefonum rar dosyalarını desteklemiyor teşekkürler.