kanald / star tv/tnt/cnn türk/ sky türk/ ve daha fazla kanal burada 2012

yarasa_7

Üye
tlf 5800 kanallari nden kısmen oynatıyor benim tlf bilgisi olan var mi

bügün 29 şubat 2012 .Bu zamana kadar ortalama 7000 kişi indirmiş.Teşekkür etmeyip indirip kaçan ne yazıkki çok fazla.Teşekkür etmeyenlere hakkım helal degil söyliyim.Kısacası emege saygı. bunu yazdıgın için senı verı forumu btk ya sıkayet etcem ıllegal paylasım yapmaktan... emege saygıymıs yorum serbest olsaydı......

Konu Sahibi
konuyu Eylül'ün sonuna doğru güncelleme ihtimalim var.Ama belli değil

Artık bu konunu üst konu olma zamanı geldi

basfare

Üye
bu ne arkadas dalgamı gecıyorsunuz MFL diye bişi çıkıyor içine cnn türk yazıyorum birsürü cnn türk yazısı çıkıyor en üsttekini işaretliyorum tam 20 dk dır arıyor. Youtup a yuklenmiş videoları içinmi teşekkür edicem sana anlamadım. Nereye ne yazılacaksa söylede yapalım.

Tepkiler: anılbaran
    Konu Sahibi

sen ne yaptıgını sanıyorsun onu anlamdım ,bu TV izlemek için dostum

içinde wgz uzantılı dosyalar var bunları kuracan.Diğerlerini ise dosya yöneticisinden çalıştırıcan.Haa ben anlamıyorum yapamıyorum diyorsan o başka ayrıca cihazında sorun olabiir bunu da unutma

Arkadaşlar wlessden giriyorum star tv izleyecem ama sadece vodafon nete bağlansin mi diyor ? Uyguluma yöneticisinden star tv uygulamasinin süit ayarlarıda yok ne yapacam izleyemiyorum ama diğer .ram uzantıli show gibi kanallarda sikinti yok ama bunda var ne yapacam ?

Konu Sahibi
real player ayarları olması lazım.Wfif ye baglanmıyo bulundugun yer ile alakalıdır belki

metinn27

Üye
kanal d show tv sorun yok star ve atv açılmıyor (5800)