kanald / star tv/tnt/cnn türk/ sky türk/ ve daha fazla kanal burada 2012

10 tane daha kanal eklenmiş arkadaşlar.

TNT
ATV
SHOW
FOX
KANALTÜRK
OLAY TV
İSLAMİ MÜZİK
S HABER
YUMURCAK
VE DÜNYA TV
denedim açıyor hepsi süper.....

Tepkiler: EkO_37

EkO_37

Üye
son eklenen kanallarla birlikte tam harika oldu 3g tv paketlerine asla gerek yok

paylaşım için tşkll emeğine sağlık kardeşim

Arkadaşlar 6 kanal daha eklenmiş.
BENGÜTÜRK TV
KANAL38
SİPAS VİZYON
BARIŞ TV
HAYAT TV
KANAL S

Adminle facede görüştüm haftasonu kanal sayısı 50 yi bulacakmış. Süper olacak

Konu Sahibi
rica ederim Arkadaşlar

akrep_81

Üye
Arkadaşlar emeğinize sağlık ama ben bu atv tnt ve fox gibi ram uzantılı kanalları n73le izleyemiyorum bir yardım lütfen.

Arkadaşlar emeğinize sağlık ama ben bu atv tnt ve fox gibi ram uzantılı kanalları n73le izleyemiyorum bir yardım lütfen.

Ne hatası veriyor

Önce telefonunuzdan real playeri açın orada akış olarak verdiğm adresi ekleyin o şekilde açın.
İkincisi telefonun kendi web tarayıcısı ile deneyin opera kullanıyorsanız hata verebilir.

[COLOR=""][SIZE=""]Saol[/SIZE][/COLOR]

powerturk dışında diğer ram dosyalarından atv ve fox bağlanılamıyor hatası verdi diğerleride arabellekleniyor %99 da kaldı neden olabilir ?

powerturk dışında diğer ram dosyalarından atv ve fox bağlanılamıyor hatası verdi diğerleride arabellekleniyor %99 da kaldı neden olabilir ?
Net hızı düşüktür ya da kanalların yoğunluğundan olabilir. Birde ne model telefon kullanıyorsunuz. Telefonunuza fazla program yüklüyse sanal ram miktarınızın azlığından da sorun olabilir. Birde tnt, fox, atv gibi ram kanallar mms linkinden ram dosyasına kodlandığından symbian v3 cihazlar sorun çıkarabiliyor. Fakat Nokia 5800 gibi symbian v5 cihazlardan sorunsuz 50 kanalda izleniyor.

coook sagool kardesim bir sorum olucak: nokia s40 -da acarmi?