KANAL D ipHone ÇıkTı..!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
    Konu Sahibi
KANAL D ipHone ÇıkTı..!!!
görüntü saniyeler içersinde netleşiyor.

Kod:
Mobil uygulamalara geçtiğimiz yıl m.kanald.com.tr adresi başlayan Kanal D, iPhone kullanıcılarını da unutmadı. Kanal D iPhone uygulaması, Kanal D izleyicilerine Türkiye'nin en çok izlenen TV kanalını ceplerinde taşıma imkanı sağlıyor.

iPhone için hazırlanan özel tasarımda Kanal D'nin en güncel yayın akışı bilgilerine ve dizilerin yeni bölüm fragmanlarına kolayca ulaşılıyor.

3G, Edge ve Wifi ile ulaşabileceğiz Kanal D iPhone sayfası canlı yayınla Kanal D'nin tüm dizi, program ve haber bültenlerine kesintisiz erişim imkanı sunuyor.

Kanal D iPhone ile en sevdiğiniz dizi, cebiniz kadar yakınınızda… Kanal D Ana Haber Bülteni nerede olursanız olun artık yanı başınızda... Gündemden uzak kalmayın! 'Diziyi, programı izleyemedim derdi', artık son buluyor.! 

iPhone kullanıcıları için hazırlanmış özel tasarımda Kanal D'yi izlemenin keyfini yaşayın...

------

Enjoy Kanal D on Iphone 
Having launched mobile applications through the website m.kanald.com.tr last year, Kanal D has not forgotten Iphone users. The Kanal D Iphone Application enables its viewers to carry the most widely watched TV channel of Turkey in their pocket! 

You can easily access the current broadcast stream and the most recent episode trailers of TV ******s through the application specifically designed for IPhone. 

The Kanal D Iphone web page that you can connect through 3G, Edge and Wifi provides a seamless live access to all Kanal D TV ******s, programs and news bulletins. 

Your most favorite TV ****** is soon to be in your pocket with the Kanal D Iphone... Kanal D’s main news bulletin is close at hand wherever you are... Keep up to date! No more worries about missing out on a program! 

Enjoy watching Kanal D with the special design tailored for Iphone users...

NOT : ALINTIDIR... 3.1.2 ve Üstte çalışır..

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

amon35

amon35

Üye
teşekkürler.

serhat00

serhat00

Üye
Sagol kardes ne zamandir bekliyordul

sever1

sever1

Üye
size bi sorum olacak , bu tür tv programlarını izlemek için kanalın tv paketinimi almak gerekiyor yoksa net üzerindenmi izleniyor ..

serhat00

serhat00

Üye
Hayirvnet tv diye bir app. Turk kanallarinin cogu zaten orda var simdiye kadar kanal d' ve star yoktu kanal d' geldi simdi star kaldi

ewkalısalepcı

Üye
arkadaşlar bu programı indirmek için appstore dan üyelik almak mı gerekir yoksa siz buraya link koyarmısınız koyarsanız sevinirim :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

accaliskan

Üye
star gelir mi yaa

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
    Konu Sahibi
gelir oda CNN TÜRK de çıktı bi tek STAR - Flash ve TRT kaldı önemli kanallardan

serhat00

serhat00

Üye
trt zaten var net tv niniçin hemd butun trt ler

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
    Konu Sahibi
tRt bende yok Net Tv içinde . demekki son sürümünü indirmemişiz

serhat00

serhat00

Üye
ben fransadan izliyoru belki ondandir

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
    Konu Sahibi
tamam güncelledim baya kanal geldi ben baya geri kalmışım nettv den bende yurtdışındayım ama güncellemiştim oldu şimdi merci serhat était bon :)

serhat00

serhat00

Üye
dr1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt