Kanadanın lideri Raikkonen

Sponsorlu Bağlantılar

Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Kanadanın lideri Raikkonen
Kanada'nın Montreal şehrinde yapılan Kanada Grand Prix'sinde güne damgasını vuran yine kazalar oldu. Toplam 9 pilotun yarış dışı kaldığı Formula 1 etabını birinci sırada tamamlayan Raikkonen'i, Ferrrari takımını iki pilotu; Michael Schumacher ve Rubens Barricello izledi.

Yarıştan sonra açıklama yapan Raikkonen, rakiplerine teşekkür ederken, formlarını övdü. Yarışın büyük favorisi olarak gösterilen Michael Schumacher ise sonucun takımı adına iyi olarak değerlendirilebileceğini, son turlarda yakaladığı süratin ise yarışı kazanmasına yetmediğini belirtti.

Montreal'deki yarışma neticesi şu şekilde sonuçlandı:

1- Kimi Raikkonen
2- Michael Schumacher
3- Rubens Barricello
4- Felipe Massa
5- Mark Webber
6- Ralf Schumacher
7- David Coulthard
8- Christian Klien
9- Jacques Villeneuve
 


seriFBurak

seriFBurak

Üye
yarısı izledm de ferrari eskiden 1.liğe geğil ancak duble ye sewnirlerdi.
artk 2 we 3 olnca bile sewndiler!
 

ahmet6600

Üye
oh be sonunda rai 1.oldu rahatladık ya geçen hafta son turda zaten lastiği havaya uçtu kaza yaptı 1.ken deli olmuştuk yaw
 

mayday_

Üye
ama startta renoları liderligi ele geçirmesi ilginçti daha ilginç olanı ise yarışı hiçbir renonun tamamlayamamış olması :)
Barichello ise pitt'en başladıgı yarışta 3.kadar tıranması çok enterasan degildi bence çünkü yarışı 11 pilot tamamladı yani bari. 9 kişiyi geçmiş oldu zaten bu 9 kişinin yarısıda zayıf takımlardan oldugunu sayarsak bide jan todd'un başarılı stratejisi eklenince normaldi bence
 
Quattro

Quattro

Üye
Zaten yarışa kazalar damgasını vurdu.Renolar yarışdışı kaldı. Sato yedek otomobille bile yarışı tamalayamadı vs.vs.. Ama çok güzel bir yarıştı.... ;;)
 

Benzer Konular

Kral 63
Cevap
0
Görüntüleme
614
Kral 63
Onur Saka
Cevap
0
Görüntüleme
458
Onur Saka
tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
670
tragedie


Üst Alt