Kan Uykusu Belgeseli -mutlaka izleyin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
Kan Uykusu Belgeseli -mutlaka izleyin

cllgr

cllgr

Üye
evet güzel belgesel dün akşam show tv deki bölümünü izledim.orada yapılanları,çekilen çileleri,mücadeleyi izledikce insan çok etkileniyor.kısacası herkezin izlemesi gerek diye düşünüyorum.tam ibretlik olaylar,ugraşlar.allah devlete,millete zeval vermesin...
yanlız 1.cisi hariç ,diğer 3.nün link kırık.bir yenilersen yada başka link verirssen sevinirim.son üçünü indiremedim.ayrıca diye sitede açmışlar ilgilenlere ...

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
bunu youtubede izlemişdim kotayıa aşmışdım hatta
11 bölümden oluşuyordu
gerçekdende türk askerinin ne fedakarlıklar yapdıklarını gösteriyor :spr

kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar linkler çaılışıyo bi sıkıntı yok bugün daha bugün indirdim

cllgr

cllgr

Üye
ilk ikisini indirdim ikiside aşagıdaki hatayı veriyor,acamadım...

SALVADORE

SALVADORE

Üye
97 yılındaki operasyonu gösterirmi acaba :(

irun

irun

Üye
Bu belgeselin adını çok duydum ama izleyememiştim dün akşama kadar.. Kurtlar Vadisi, RTÜK ün gazabına uğrayınca belgesel tekrar olarak geldi ekrana. bu anlamda iyi de oldu..
Bende askerliğimi jandarma-komando olarak yaptım belki ondan, beni çok etkiledi.. Orada yaşananlar gidip yaşamadan anlaşılmaz ama en azından konuda gerçekçi bişeyler izlemek isteyenler kaçırmasın derim..

Çok değerli bir paylaşım olmuş bu, sağol arkadaşım..:spr

not: Winrar la bölünmüş olduğu için tüm dosyaları indirmeden açılmaz, yoksa dosyalar bozuk değil yani. Linklerde bu gün itibariyle hala sağlam..:spr

konurce

Üye
arkadaşlar böyle belgesellerin burada olması çok sevindirici.daha çok yayılsın ki,vatatnın milletin ne kosullarda savunulduğu daha iyi öğrenilsin.teşekkürler arkadaşım.

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Paylaşım İçin Sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt