Kan gurubu 0 negatif olmak.

Sponsorlu Bağlantılar

eflatun987

eflatun987

Üye
    Konu Sahibi
Kan gurubu 0 negatif olmak.
Selam
Benim dünya liderlerine bir önerim olucak.
Ülkenize mülteci alıcaksanız 0 negatif kan gurubunda olanları tercih etmelisiniz.
Çünkü bu guruptakiler her keze kan verebilir. Buda ilaç yapımındaki bazı kanla ilgili uyumsuzlukları ortadan kaldırır ve her guruba uyumlu olduğu için kan ihtiyacını büyük ölçüde çözüceğine inanıyorum. Kendi ülkesindeki insanlar ve mültecilerden kurulacak köy veya şehir kendi ülkesindeki ihtiyacını zaman içinde karşılar hatta özel nakil yöntemleriyle ticaretini yapabilir. Bu köy kurulduğunda 3 ayda bir kan vermeyi özendirecek para, teşfik, öncelik gibi durum yaratılarak kan toplana bilir. Kendi içinde çoğaltılarak (evlenerek) her 0 – çocuğa aylık çocuk parası verilerek özendirilir. Bu çocuklara ülkeyi kalkındıracak olan iş kollarında ve diğer alanlarda çalışacak şekilde eğitim aldırarak diğer insanlara ihtiyaç duymadan yaşaya bilsin ve diğer insanlara yardım edebilsin. Zamanla nufusun artmasıyla köy, ilçe, şehir, bölge en son devlet yönetimine geçiş olursa diğer devletlerden özel eğitimi sayesinde üstün bile olabilir.
Bu önerimin benzerini zorla nazilerde yaptı. ( üstün nesil )
Ama onlar hiç bir özelliği olmayan sıradan ama sırf kendileri gibi olanları üstün sandılar.
Mesaj birleştirildi:

Açtığım konular gerçek dışı ve hayal ürünüdür. Hiç bir gerçeğe dayanmamaktadır. :)
Mesaj birleştirildi:

Bu önerimi dikkate alarak uygulamayı devreye sokacaklarsa amblem olarak 1 salkım üzüm resmini kullanırlarsa beni mutlu ederler. (Proje babası olarak Vasiyetimdir.)
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: gonyalı
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
ülkeye mülteci alacaklarsa o gavur olmalı. diğer türlü kan vs sıne bakmazlar. müslüman ise isterse kan pompalansın içinde önemli dğeil
 
  • Beğen
Tepkiler: gonyalı


Üst Alt