Kamuoyuna Duyuru: Cevat Güler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi

Galatasaray Futbol AŞ ile sözleşmesi sona eren Profesyonel Futbol A Takımı antrenörü Sayın Cevat Güler’e Galatasaray’a yapmış olduğu hizmetler için teşekkür eder, kendisine futbol yaşamında başarılar dileriz.
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur,
Galatasaray Futbol AŞ

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff

Odysseus

Odysseus

Üye
Çok üzüldüm gerçekten en zor zamanımızda zor işleri başardı. Rijkaard neden istemedi anlamış değilim. Ayrıca emeklerin karşılığı bu olmamalıydı başka bir görev verilebilirdi. Galatasaray'ın Hakan Şükür'den sonraki ikinci vefasızlık örneği oldu. Taraftarı olduğum takım adına üzüldüm.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Arkadaşlar bi adam ömrü boyunca klüpte kalacak diye bişe yok.Teknik direktör kendi ekibiyle çalışmak ister diğerleri gider bu kadar basit.Dünya'nın her yerinde böyledir bu.

Bide tutturuldu gidiyor bi vefasızlık lafı.Ne yapacak klüp hadi futbolcuyu anladımda her giden adama da bişeler yapılmazki.Teşekkür edilir gönderilir bu kadar basit ya.Oldu o zaman her giden güvenlik görevlisine bile davullu zurnalı uğurlama yapalım!

Odysseus

Odysseus

Üye
Kaan dikkat ettiysen Hakan ve Cevat hoca için söyledim. Yani gönderilen herkese takımda görev verilmesi gerektiğini söylemedim. Bu insanlar özeldir ve yerleri önemlidir.

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bi adam ömrü boyunca klüpte kalacak diye bişe yok.Teknik direktör kendi ekibiyle çalışmak ister diğerleri gider bu kadar basit.Dünya'nın her yerinde böyledir bu.

Bide tutturuldu gidiyor bi vefasızlık lafı.Ne yapacak klüp hadi futbolcuyu anladımda her giden adama da bişeler yapılmazki.Teşekkür edilir gönderilir bu kadar basit ya.Oldu o zaman her giden güvenlik görevlisine bile davullu zurnalı uğurlama yapalım!
Sakin ol Kaan :kop:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Artık yeter Galatasaray'ın adı çıktı vefasız klüp diye.

Futbolcu geliyor 36 yaşına.Tamam yıllardır Galatasaray klübüne hizmet vermişsin formasını terletmişsin.Ama bu sana canının istediği kadar Galatasaray'da futbol oynama hakkı vermez.

Adama gel jübile yapalım diyorsun yok ben futbolu bırakmicam gidip başka klüpte oynicam diyor.Tamam haklıdır olabilir.Çekiyor gidiyor yorumcu oluyor sonrada Galatasaray klübü bana jübile yapmadı oluyor.E hani oynicaktın? Ne oldu?

Sen 3 kuruş fazla veriyor diye kalk başka yerlere git sonra da Galatasaray bana sahip çıkmadı.

Avrupa'da sadece 10 sene oynayan futbolculara jübile yapılıyor.Diğerleri sessiz sedasız bırakıyor.

Uyanın artık Galatasaraylı arkadaşlar klübümüzü karalamalarına izin vermeyin.!

Biz ayağı kırılıp 1 sezon oynamayan Serkan Çalık'ın sözleşesini uzattık.2 sezondur oynamayan Linderoth'a sabrediyoruz.Avrupa dönüşü para için Beşiktaş'a giden Okan Buruk'a gidecek yeri yokken kucak açtık.Katar'a gidecem diyip jübile istemeyen sonrada Galatasaray bana vefa göstermedi diyen Hakan Şükür'e kucak açıyoruz.Herşeyin farkında olalım...

Doğan

Üye
yolu açık olsun :)

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
ÜzüLdüm Bende. Çok Zor Zamanda Çok iyi şeyler yapmıştı.
HocaLık hayatında başarıLar.

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Bi bakıma haklısın Kaan.Ama bi söz vardır adımız çıkmış dokuza inmez sekize :)
Örneğin Hasan Şaş.Bu sene kesin gidecek gibi.Birader çık topunu oyna emek ver kal.Ama yok Hasan bitmiş.Bu yaştan sonra oynamayacam diye blöf yapıyor sanki.Sonra da vefasız Galatasaray..Herşeyin farkındayız artık.
Türkiye de bir de diğer takımlarda da bu yok.Sanki sadece jübile yapmak,vefa göstermek Galatasarayın göreviymiş gibi.Mesela ben Fenerbahçenin en son kime jübile yaptığını bile hatırlamıyorum.Beşiktaşın ise yaklaşık 10 yıl önce Şifo Mehmete yaptığını hatırlıyorum.Onlarda hiç futbolcu gitmiyor mu?Hiç uzun yıllar forma giyen futbolcu yok mu?Medyanın bu kadar takımımızın üstüne gitmesini anlayamıyorum..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Semih sizin kiler en çok oynayanlardan ondan dolayı...En az 7 yıl oynamış. Bak bakalım Arif e, Okan,a ., Hakan Şükür e , Bülent Korkmaz a , Ergün e , Hasan Şaş a vs vs daha bir sürü .. Bunlara Galatasaray camiaası karşılığında ne vermiştir..!Neredeyse kovarak göndermiştir..Bu saydığım futbolcuların hepsi de Galatasaraya sitem etmedi mi..! Eee % 100 haklı olarak..:oke: Ve futbolu bırakmanın son demlesine gelmiş adamlar bunlar dikkatini çekeyim.. Nitekim sizden sonra da bıraktılar futbolu.

Galatasaray , camiaa ya büyük emekleri geçmiş , büyük başarılar kazandırmış oyuncular karşı en vefasızıdır bu açık bir gerçektir.:oke: Örnekleri saymakla bitmiyor görüldüğü gibi.

+ Şunu da belirteyim hatta gs da tv de yayınlanmıştır..Gs uefa gecesi kutlamalarında bir çok emeği geçmiş oyuncular gelmemişti madalya mı ne veriyorlardı. Onu bile almaya gelmediler.Yarı yarıya bir topluluk vardı..Ufak bir örnek sadece.Düşünün işte...! Gazete de bile çıktı akabinde gs kutlamalarına ilgisizlik diye.Herkes aynı şeyi söylüyorsa burda sorun bellidir.. Hiç bir medya gs klübüne yanlı değildir..Görünen köy klavuz istemez..Nitekim verdiklerimiz sadece bir kaç ufak örnek..

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray yöneticilerinin suçu varsa bırakıp giden futbolcularda da suç vardır.Hakan Şükür e teklif götürülmüş ama kendisi kabul etmemiş.Herkesi törenle mi gönderecez?Bak Tugay adam gibi adam.Geldi ASY'e bi veda şeklinde bi tören,plaket falan her neyse..:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt