solgun50
Üye
kamu tarifelerinde sorgulama hala yok avea yı btk bimere şikeyet ettim...
bakanlığınıza bağlı btk başkanlığına şahsım ve benim gibi olan kişiler adına avea firmasıyla ilgili sıkıntımı defalarca dile getirdim lakin çözüm yok en son size ve bimere yazdım siz ve bimer konuyu btk ya iletip mağduriyetleri giderici herhangi bir çalışma olmadığı tarafıma bildirilmiştir. konuyu tekrardan size ve bimere yazıp btk hakkında neden mağduriyetleri giderici bir işlem yapılmadığının tarafıma bildirimini ve bu sıkıntının giderilmesini talep ediyorum. soruna gelince 53255260** numaramla avea heryöne kamu extra tarifesindeyim bu tarife de nasıl izin verildiğinide çok merak ediyorum avea yönlerine yapılan arama süreleri hiçbir surette sorgulanamamaktadır. soruyorum sizlere faturalı bir gsm tarifesinde ne kadar bedava dakikanızın kaldığını öğrenememek normal mi dir. diğer şikayetşm ise yine aynı tarifede heryöne yapılan görüşme süreleri ise cep telefonundan ücretsiz sorgulanamamaktadır oysa ki vodafone ve trcllde faturalı tarifelerde kalan dakikalar ücretsiz sorgulanmaktadır. konu hakkında
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
da avea şikayetleri çok fazladır insanlar ne kadar konuştuklarını bilemedikleri için onlarca tl fazla ücret ödemektedir gereğini (avea ve btk nın mağduriyetlere sebebiyet vermesi noktasında ve btk nın ilgili organının bu bilinmeyenlerle dolu tarifeye nasıl izin verdiğine dair) bilgilerinizi arz ederim...