kampüscellden yararlanamıyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wampir542

wampir542

Üye
    Konu Sahibi
kampüscellden yararlanamıyorum!
bn kıbrısta ögrencıyım.2 ay önce buraya gelmeden önce türkiyeden hat almıstım ve kampuscel tarıfesı wardı.geldıgım zamandan beri herşey iyi gidiyordu 3kontorden sonra 1000msj bedava atabiliodum turkcelli arkadslarıma türkiyeye.son 4 gündür msjlar 4 kontor oldu ve 3msjdan sonrasıda bedava olmuo.müşteri hizmetlerini aradım sorun wardır dediler ama türkiyeden hala bana bedava msj atabiliyolar.bu sorunun neden oldugunu bilen warmıdır acaba ? herzamanda müşteri hizmetlerini arıyamıyorum çok kontor gidio kıbrısta oldugum için.beni bilgilediren olursa sevinirim...

greenmile

greenmile

Üye
kktcell olarak geçtiği için olabilir mi ki:S

wampir542

wampir542

Üye
    Konu Sahibi
2 aydır kullanıyordum ya.son 4 gün önce böle oldu :S

greenmile

greenmile

Üye
çok ilginç bir şey valla..mesajında müşteri hizmetlerini aradığını söylemişsin onlarda sorun olabileceğini söylemişler.peki hiç çözüm üretmediler mi sana?

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Tarifenizin kampus oldugundan ya da tarife degisikligi yapılmadığından emin olunuz. 5smsden sonra attığınız smsler ucretsizse tarifeniz degiştirilmiş olabilir.Eğer 5sms sonrası da ucretli ve ilk attığınız 3sms e kampanya dahilinde ucret alınmıyorsa Turkcell yurt dısında olduğunuzu varsayarak hattınızın tarifesini devre dışı bırakmıştır.

piri.reis

piri.reis

Üye
turkcell kıbrıstakilerin kampüs sms paketi kullandıklarını anladı ve geçen hafta açığı kapattı.

kktc telsim alıp 200 kontör/ 10 ytl ile dünyanın heryerine her ay 5000 tane sms gönderebilirsiniz. sırf turkcele tepki amaçlı telsimin bu tarifesine geçmesinizi tavsiye ederim.

wampir542

wampir542

Üye
    Konu Sahibi
bugun bidaha aradım ve kapattıklarını açıkladılar bana piri reis dedğin gibi telsim hat aldım ben yapcak baska carem yoktu..saolsun arkadslar.

piri.reis

piri.reis

Üye
sende sağol.

murat_83

murat_83

Üye
Telefonunuzun ekranından kontörlüler için *166*1# arama yaparak
faturalılar için *177*1# arama yaparak tarifelerini öğrenebilirler...

kanaryam_ab

Üye
Kıbrıs operatörler icin yurtdısı saylır ... Ve kampanyalar da yurtdısında gecerli olmadıgından yararlanamamıssın diye düşünüyorum ...

senoorita

Üye
bende kktc telsime gecmeyi düşündüm ama 1martta kampanya bitiomus peki onu ne yapmayı dşünüyosunuz arkadaslar:?

ilo53

ilo53

Üye
sen kıbrısta oldugun ıcın yararlanamadıgını dusunuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt