kampuscell tarifesi

Konu Sahibi
kampuscell tarifesi
arkadaşlar kampuscellin aktif olması için yani 10dak. sı 1knt. olması için en az kaç kontör yüklemek lazım ben bi arkadaştan 150 duydumda doğrumu...

EDİT:arkadaşlar araştırma yaptım buldum sorumun cevabını

Faturalı’lar için avantajlar

25 yaş altı gençler için dört dörtlük tarife geldi
  • Her ay ilk 2 saat BEDAVA
  • Her 10 dakikası 9,99 Kr
  • Her yöne dakikası 24 Kr
  • Her yöne 1 SMS 11 Kr
Kimliğinle Turkcell İletişim Merkezine gel, diğer gençler gibi kampus avantajlarından yararlan!
  • BizBize Kampus’e geçebilmek için 01.01.1983 yılından sonra doğduğunu kanıtlayan kimlik belgen ile (Nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport vb.) veya öğrenci belgen ile birlikte Turkcell İletişim Merkezleri’ne gel.
  • İster faturalı, ister Hazır Kart’lı ol, kullandığın hat senin üstüne değilse bile BizBize Kampus’e geçebilirsin.
  • Unutma, sadece 1 hattın ile bu tarifeden yararlanabilirsin.
  • Eğer 18 yaşın altındaysan, kendi ismine hat alarak işlem yapabilmen için velinden imzalı muvafakatname alman gerekir.
Konuşma Ücretleri

Aylık sabit ücret11,9 TLBizBize Kampus'ten BizBize Kampus'e HER 10 dakikası9,9 Kr2 saat bedavadan sonra Turkcell lilleri arama24 Kr/dkSabit Hatları Arama24 Kr/dkDiğer Operatörleri Arama24 Kr/dkKısa Mesaj Ücretleri

kısa mesaj (yurt içinde her yöne)11 Kr/Kısa Mesajgünde her yöne 3 ücretli kısa mesajdan sonra tüm Turkcell'llerle mesajlaşmakBEDAVA
  • Fiyatlara %18 KDV dahil, %25 Özel İletişim Vergisi hariçtir.
  • Ücret tablosu genç paketi alındığında geçerlidir.
  • BizBize Kampus'ten BizBize Kampus'e yapılan aramalar haricinde diğer aramalar 6 saniyede bir ücretlendirilir.
  • Genç Paketini aldığın durumda, ilk fatura kesim tarihinde indirimli konuşabileceğine dair gelecek mesajdan sonra bu ücretler üzerinden konuşabilirsin.
  • Genç Paketi alınmadığı durumda yukarıdaki avantajlardan yararlanamaz ancak diğer BizBize Kampus Tarifesi’ndekilerle her 10 dakikası 9,9 Kr’ye konuşmaya devam edebilirsin.
  • Turkcell’lilerle 2 saat bedava konuşma kazanabilmek için genç paketi alman gerekmektedir.
  • Ayda 11,9 TL karşılığında kazandığın ve 30 gün boyunca geçerli olan tüm Turkcell'lilerle 2 saat konuşma süresi bittikten sonra BizBize Kampus’lülerle her 10 dakikası 9,9 Kr’ye konuşabilirsin.
Hazırkart’lılar için avantajlar

25 yaş altı gençler için dört dörtlük tarife geldi
  • Her 10 dakikası 1 kontör
  • Her ay ilk 2 saat BEDAVA
  • Her yöne 1 SMS 1 kontör
  • Günde 3 SMS’ten sonra BEDAVA!
Kimliğinle Turkcell İletişim Merkezine gel, diğer gençler gini kampus avantajlarından yararlan!
  • BizBize Kampus’e geçebilmek için 01.01.1983 yılından sonra doğduğunu kanıtlayan kimlik belgen ile (Nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport vb.) veya öğrenci belgen ile birlikte Turkcell İletişim Merkezleri’ne gel.
  • İster faturalı, ister Hazır Kart’lı ol, kullandığın hat senin üstüne değilse bile BizBize Kampus’e geçebilirsin.
  • Unutma, sadece 1 hattın ile bu tarifeden yararlanabilirsin.
  • Eğer 18 yaşın altındaysan, kendi ismine hat alarak işlem yapabilmen için velinden imzalı muvafakatname alman gerekir.
Tarife Detayları
100 veya 150 üzeri kontör yüklediğinde
Konuşma Ücretleri

2 saat bedavadan sonra Turkcell'lileri arama*3 kontör/dkBizBize Kampus'ten BizBize Kampus'e HER 10 dakikası1 kontörSabit hatları arama3 kontör/dkDiğer operatörleri arama3 kontör/dk* Her ay, tek seferde yapılan ilk 150 ve üzeri kontör yüklemesiyle Tüm Turkcell’lilerle 2 Saat Bedava konuşma hakkı kazanılır.
Kısa Mesaj Ücretleri

kısa mesaj (yurt içinde her yöne)1 kontör/kısa mesajgünde her yöne 3 ücretli kısa mesajdan sonra tüm Turkcell'llerle mesajlaşmakBEDAVA

Herkse TEŞEKÜRLER....İYi FORUMLAR:...

Evet, senin de sonradan belirttiğin gibi 2 saat bedava için 150 kontör yüklemek gerekiyor. Diğer avantajlar ise 100 kontör

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Faturalılar için çok fazla ücret talep ediyor. 14 tl istiyor.

Konu Sahibi
aslında babamın hattını yaptırmak isterimde 14tl pahalı bence...

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Aynen Katılıyorum 14-TL- Fazla.Ben Kampuscell Genç Paketi Almadım Bu Yüzden.

bende almadım dahada alacak değilim. Cayma bedelli paketlerden 2 saat her yöne aldım. Aylık 0 tl fatura ile her ay iki saat konuşacağım. Genç paket alınmadığında aylık sabit ücret gelmiyor. Tavsiyem dir. Kampus genç paketsiz olarak geçin cayma bedelli kampanyasından her yene 2 saat alın hiç ücret ödemeden doya doya konuşun. Tabi 1 sene içinde hattınızı kapatmayacak veya taşımayacaksanız.

2 saat çok az yha 4 saat filan yapsalar çok daha kral olucak.

Cayma Bedelli Kontratlardan Hangisini Aldın Ve Sence En Uygunu Hangisi?
+Bişey Daha Cayma Bedelli Kontratı Almak Kampuscell Tarifesinde Değişikliğe Yol Açmıyor Değilmi.Bende Cayma Bedelli Kontratlardan Birini Almayı Düşünüyorum da Bu Konuda Biraz Bilgilendirirsen Beni Memnun Olacam.

bungee

Üye

En uygunları: 180 dakika şebeke içi yada 120 dakika her yöne paketleri. (tercih size kalmış.)

Cayma bedelli kontratlar kampanya olduğundan tarifenizi kesinlikle etkilememektedir.

Fakat kampüsten paketiniz varsa öncelik cayma bedelli dakikalarınızdan olacak, cayma bedelli dakikalar bittikten sonraki turkcell aramalarınız kampüs paketinizden düşecektir. Bu yüzden eğer cayma bedelli bana yeter diyorsanız, kampüs paketinizi iptal etmeniz (eğer varsa) yararınıza olacaktır.

nazedin

Üye
kardeşim bu 25 yaş üstü gençler ne olacak duyduğuma göre internetten kayıt yapıyorlar bi araştirsanız arkadaşlar

iilkeerr

Üye
eger türkcell müşteri hizmetlerini arayıp yaptırtırsanız bedavaya yapıyorlar 14 tl fln yok bn daha geçen sene oldum aradım müşteri hizmetlerini dedim kampuscelle geçicem tamam dedileri tc kmliği fln aldılar bişeyler sordular fln yaptılar kampuscelli

bence bırakalım konusmayı mesajlasmak için avantaj yapar dimi adam bu ne yaa millet avea da vodafon da surekli kalıcı cep öğrencii türkcell bizi dinlemiyorr
D:

gabasan

Üye
28 şubata kadar FIRSAT yazıp 6666 ya gönder diger operatörleride 5 dakıkası 2 kontorden ara. ucak gıbı kampanya.