Kampuscell lilere konpara kontoru artık yok!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kampuscell lilere konpara kontoru artık yok!!!!!!!!!!!!!!!
Evet arkadaşlar artık kampuscell li abonelere konpara kontoru yok.
Turkcell resmi bir açıklama yapmadı ama görünen köy klavuz istemez. Açıklama yapmasına gerek yok her şey ortada ne kadar kontor yuklersen yükle konpara ikinci bir değişime kadar yok kaldırıldı bu "süper tarife" içinde geçerli.
 


imece iletişim

imece iletişim

Üye
zaten öyleydi.geriden takip ediyoruz gibime geliyor bir fiyatta yok diğerleride yavaş yavaş kalkıyor eylüldede ramazan ee artık köntör fiyatlarınada ZAM eh artık HAYIRLISI OLSUN.
 
eQooo

eQooo

Üye
turkcell hükümet gibi bi yerden verip bi yerden fazlasını alıyor... :D:D
 
Zero System

Zero System

Üye
Hiç Turkcell'e laf atmayın. tamam biraz pahalı olduğu doğru ama aldığınız hizmet kalitesini düşünürseniz çok uygun. Ayrıca konbara sisteminin kalktığıda yalan. konbaraya kontor gelmiyor ama Tüm Turkcell'liler ile kullanabileceğiniz 2 saat geliyor. KampüsCELL tarifesi için tabi bu, ancak şuda var sadece öğrencileri değil herkes KampüsCELL tarifesine geçebiliyor. Eskiden sadece öğrenci kimliği ilşe oluyordu.

kıyaslama yaparken sadece fiyatları değil aldığınız hizmet kalitesinide düşünün. Ankara Balgat'taki AKP Genel Merkezinin karşısında oturuyordum. AKP binasının yanında baz istasyonu olduğu halde Vodafone çekmiyordu. Avea ise konuşma sırasında sürekli kesiliyordu. Turkcell aldım rahat ettim.
Tek kötü yanı tarifelerin saniye değil dakika bazlı olması ama o da KampüsCELL'in gelen 2saat hediyelerinde saniye bazlı.

biraz Çift Taraflı düşünün...
 

kurtoglu87

Üye
ben de arkadas gibi dusunuyrum ayda 100 kontor yuklendıgı zaman eksradan 2 saat veriyor ve bu 2 saat 1 ay boyunca tum turkcellılerle kullanabılıyorsun bence cok güzel birsey verecegi 20 kontorden kat kat daha iyi bir şey ben 3 operatorude kullandım fakat en az sorun yasadıgım turkcell ,sebeke problemi diye birsey de yok zaten
 
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bende arkadslara katılıyorum 3gsm kullandım.turkcell musteri hizmetlerine defalarca kez ileti gonderip en agır şekilde eleştirdim.Ama yiğidi öldür hakkkını yeme.Evin yakınlarında avea da turkcell de var ama avea birden kapanıyor.bunu bilerek yapıyolar.bu iki gsm şirketi neden birleşti onu anlamadım.turkcellde ayda bir iki defa şebekelerin gittiği oluyor ama neyse.bundan sonra turkcell şu gprs işine bir el atsa iyi olacak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt