kampanyalı aldığım vodaofne hattı geçişş yaptım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rewshenbir1

rewshenbir1

Üye
    Konu Sahibi
kampanyalı aldığım vodaofne hattı geçişş yaptım
merhaba arkdaşlar iphone4 kampanya kapsamında hattımı aldım aylık 95 tl odeme yapıyordum dün itibarı ile avea ya geçtim vodafonen artık bana fatura cıkarmı ?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Kampanya ile ilgili tam bir bilgim yok ama atıyorum iphone 4 kampanyası RED ayrıcalığı ile veriliyor diye biliyorum. Yani hattınıza tanımlı alabiliyorsunuz başka bir yere taşıma yaptıysanız cihazın ücretini peşin olarak isteyeceklerdir diye tahmin ediyorum. İyi takip edin icraya düşebilirsiniz.

mstf_l

mstf_l

Üye
merhaba arkdaşlar iphone4 kampanya kapsamında hattımı aldım aylık 95 tl odeme yapıyordum dün itibarı ile avea ya geçtim vodafonen artık bana fatura cıkarmı ?
eger taahhut edilen sure kadar kalinmamissa cayma bedeli odersin odenmezse hacze kadar buyuyebilir vodafone shop gidip borcun olmadigini onaylattir

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
eger taahhut edilen sure kadar kalinmamissa cayma bedeli odersin odenmezse hacze kadar buyuyebilir vodafone shop gidip borcun olmadigini onaylattir
bencede ... anlaşmaya sadık kalmadığında fena şartları var bir an önce git bir vodafone shop a

feyyazevci

feyyazevci

Üye
::S

Lodark

Üye
kampanya süren dolmadan geçtiysen cayma bedeli ödersin. ne kadar öderim dersen o biraz karışık Müşteri hizmetlerini araman gerekli bunu tam olarak bilmen için VFshop lar ilgilenmez. ara ve öğren sakın aksatma arkadaşların da dedikleri gibi fatura çıkar haberin olmaz sen gelmedi sanırsın ve yasal takibe gider sonra 2-3 kat fazlasıyla avukata bayılırsın parayı. cihaz kampanyalarından çıkış yaparken dikkatli olun arkadaşlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt