Kampanya Yeniden Başladı|Hafta da İki Gün Bedava

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
    Konu Sahibi
Kampanya Yeniden Başladı|Hafta da İki Gün Bedava
Bundan kısa süre önce Türkcelle faturalı hat kullanan kullancıların karşısına çok cazip bir kampanya ile çıktı. Kampanya kapsamında başvuru yapan ilk 1 milyon kullanıcı Aralık 28'e kadar hafta içi bir gün hafta sonu bir gün olmak üzere ayda 64 saat ücretsiz görüştüler. Kampanyanın bitmesine itiraz eden Türkcell kullancılarının yoğun talebi üzerine aynı kampanya başka bir versiyonu ile tekrar gündeme geldi.

Kampanya bu sefer 1 Mart'a kadar geçerli olacak. Şartlar ise aynı. Şebekenin otomatik belileyeceği Hafta içi bir gün hafta sonu birgün olmak üzere toplamda iki gün ve ayda 64 saat ücretsiz görüşebileceğiniz bu kampanyanın tek şartı ise 2009 yılı boyunca Türkcelli olmayı kabul etmeniz. Eğer ki 2009 yılı içinde Türkcelli kullanmakdan vazgeçerseniz bedel olarak 40 TL ödeyeceksiniz. Eğer 2009 Türkcell kullanmaya devam ederseniz hiç bir ücret ödemeden ücretsiz konuşabileceksiniz.

Başvuru:

Kampanyaya katılım için telefonunuzdan mesaj bölümüne "BEDAVA" yazıp 8040 a göndermeniz yeterli. Ardından gelen mesajlardaki yönergeleri takip edin ve şebekenin otomatik belirleyeceği haftada iki gün, 1 MArta kadar her hafta ücretsiz görüşün :oke:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Günaydın arkadaşım. Bu kampanya daha çıkmadan forumumuzda duyurulmuştu. Aradan 1 ay geçti. Bende heyecanlandım yahu. Dedim yine uzattı

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
    Konu Sahibi
Yine uzadı zaten 31 mayısa kadar galiba oluyor ama fatura hatlı olana tabi :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Yine uzadı zaten 31 mayısa kadar galiba oluyor ama fatura hatlı olana tabi :)

31 mayısa kadar uzadı diyorsun ama hem bu konuda 1 mart yazıyorsun hemde turkcell sitesinde 1 mart yazıyor. Sen eminmisin? Bu bilgiyi nerden aldın. Bana biraz sallama bilgi geldi de. :)

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Allah razı olsun bu numara taşımayı getirenden.. Kampanyalar havada uçuşuyor :)

yeumyang

yeumyang

Moderator
faturalılara guzel kanpanyalar yapıyor turkcell

iskenlii

iskenlii

Üye
Faturalı Kullanıyorum (:

use2000

use2000

Üye
Diğer operatörler uyuyor mu ne :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt