Kampanya Sona Ermiştir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bungee

Üye
    Konu Sahibi
Kampanya Sona Ermiştir
Kampanya sona ermiştir.

Bu konuya 22.08.2009 saat 18:40 itibariyle, avea aran kazandan 10 kontör kazanması için kaç tam dakika kaldığını yazan ilk 5 kişiyi belirttiği dakika kadar arayacağım.

Örnek: 4 dakika 15 sn daha aranmanız gerekiyorsa, 5 dakika olarak belirtiniz.

Koşullar:
Saat 18:40'dan itibaren bu konuya mesaj yazan 5 kişi bu şansı yakalayacaktır.
Kampanyaya katılacakların en az 3 konusu ve 50 mesajı olmalıdır.
Tam 10 dakika yazanların art niyetli olabileceği göz önünde bulundurularak, ilk 5 kişi içine dahil edilmeyecektir.
Kampanyaya katılanlar, konuya, aranmaya hak kazandıklarını belirttiğim mesajı attıktan sonra 1 saat içinde pm ile numaralarını bildirmelidirler.
1 saat içinde numaralarını göndermeyenler haklarını kaybedeceklerdir.
Kampanya sadece avea hattı olanlar için geçerli olup, numaranın operatörü kontrol edildikten sonra arama yapılacaktır.
Aran kazan'dan 10 kontör kazanılması için kaç dakika daha aranmak gerektiği, 9333'ü arama yoluyla yada ARANKAZAN yazıp 9333'e gönderilerek öğrenilebilir.
Aramalar gelen pm sırasına göre yapılacaktır.
Aranmak isteyen kişilerin gizli numaradan gelen çağrıları kabul etmesi gerekmektedir. Kabul etmeyenler aranmayacaktır.

Eklemeler:
Kampanya, kişi sayısı dolmasa bile saat 20:00 itibariyle sona erecektir.
Telefonu açtıktan sonra herhangi bir nedenle telefonu kapatanlar yada şebeke problemi nedeniyle hattı kesilenler kesinlikle tekrar aranmayacaktır.
Kampanyaya önceden katılmış kişiler, aranmamış olsalar bile bu kampanyaya istinaden aranmayacaklardır.

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
benim bilgisayarın saatine göre saat: 18.01

hattım daha yeni açıldı. ve 8 dk 25 sn'ye ihtiyacım var. (YANİ 9 DK DİYELİM)

kanka5000

kanka5000

Üye
7 dk 12 sn

--------------- Ekleme ---------------

yani 8 dakika:)

bungee

Üye
    Konu Sahibi
Güncel arama durumları:

Kanka5000: Arama yapılmıştır.
navigo: 1 saat içerisinde özel mesaj göndermediği için, kişi hakkını kaybetmiştir.
ysr86: Arama yapılmıştır.
darülmendep: Kişi, gizli numaralardan gelen çağrıları kabul etmediğinden aranma hakkını kaybetmiştir.
paradox1026: Kişi, gizli numaralardan gelen çağrıları kabul etmediğinden aranma hakkını kaybetmiştir.

kanka5000

kanka5000

Üye
teşekurler aradın bunge gecekten ama cok sessizsin bi slm filan verseydin. bn bunge fılan deseydin:)

bungee

Üye
    Konu Sahibi
İçerik silinmiştir.

darülmendep

darülmendep

Üye
Beni arar mısın: 9 dk 16 sn.

bungee

Üye
    Konu Sahibi
darülmendep kullanıcı adlı kişi, gizli numaralardan gelen çağrıları kabul etmediğinden kampanya hakkını kaybetmiştir.

darülmendep

darülmendep

Üye
Tam 10 dakikaya art niyet diyorsan peki beni öyleyse 9 ara zaten 16 saniye arayanda mutlaka çıkar

paradox1026

paradox1026

Üye
benide ararmısın bunge 8 dakika

bungee

Üye
    Konu Sahibi
paradox1026 ve darulmendep, gizli numaralardan gelen çağrıları kabul etmediklerinden, kampanyaya katılıp, aranma haklarını kaybetmişlerdir.

Son 3 kişi ve son 13 dakika.

darülmendep

darülmendep

Üye
Peki şimdi beni ara artık kabul ediyorum tam 9 dakika yeterli

Bunge artık arayabilirsin 9 dk

bungee

Üye
    Konu Sahibi
Kampanya sona ermiştir.

Kampanya şartlarını okuyup, şartları sağlayan 2 kişinin araması yapılmıştır.

paradox1026

paradox1026

Üye
saol teşekkürler:€)

kanka5000

kanka5000

Üye
teşekurler:)

bungee

Üye
    Konu Sahibi
Katılım süresi sona ermiştir.

darülmendep

darülmendep

Üye
Beni arar mısın

9 dakika

bungee

Üye
    Konu Sahibi
Katılım koşullarına uyum sağlayan ve ilgili saatler arasında katılım yapan kimse/kimseler olmadığından arama yapılamamıştır.

Darülmendep kullanıcı adlı kişi daha önceden kampanyaya katıldığından, aranmamış olsa bile, bu kampanyaya katılım hakkı kazanamamıştır. Bilgisine.

darülmendep

darülmendep

Üye
Bilgisine peh! Bi hayır edecen onda da iş çıkarıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt