Kamil Koç Turizm (Namaz Sorunu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Kamil Koç Turizm (Namaz Sorunu)
Bugün twitter'da gündeme oturan bi haberi yayıncı kuruluştan aynen paylaşıyorum arkadaşlar.

Kaynak:

hay ben prensibinizede tövbe tövbe bu ne biçim bi iş ya herhalde sahibide dinsiz

Böyle prensibi alıp bi tarfınıza monte edin....

Konu Sahibi
%99'u müslüman olan bi ülkede yaşıyoruz güya
Hiç bir şeyin ortasını bulamıyoruz. Ya tam yobazız ya da dinsiz imansız.

Tepkiler: El-CD

ia.phlvn

Üye
Sahibi CHP Bursa Millet vekiliymiş. Allah ıslah etsin.

msy2017

Üye
ne prensip ama bir yolcuyu 1.5 saat bekliyorlar ama diğerinin 5 dakika namaz kılmasını bekleyemiyorlar(!!!)

Habere tek taraflı bakmayın olayın iç yüzünü öğrenin,karşılıklı dinleyin ondan sonra bile farklı cevaplara çıkabilir.

MrTech

Üye
Ben Bu Kamil Koçun Prensibine

kamil koç kaybeder kusura bakmasın adam kiliseye gideyim dese ne cevap verirler acaba

kamil koç kaybeder kusura bakmasın adam kiliseye gideyim dese ne cevap verirler acaba

Kardesim onlar dinsiz gibi bisey ne hristiyan ne musluman bunlar dinsiz bisey

Konuya gelirsek yaptiklari Ahlaksizlik prensibe bak ya Allah belanizi vericek

Yapılan şey yanlış bir şey ama yolcu neden namaz kılacağım diye tutturmuş anlamadım

Sonuçta yolculuk yapılıyor ve seferi sayılıyorsun..

Mobilator

Emekli Yönetici
Yapılan şey yanlış bir şey ama yolcu neden namaz kılacağım diye tutturmuş anlamadım

benim bildiğim namaz hala farz ama kıble zorunluluğu olmuyor seferi iken. Yanlışmıyım?

Tepkiler: dready112
1 kere kullandım memnunda kalmadım zaten dahada kullanmam böyle rezillikmi olur.

Konu Sahibi

5 vakit namaz kılan biri değilim ama seferi olunca sadece sünnetleri terkedebiliyorsun diye biliyorum. Kaldı ki bi namazın farzını kılması 5 dakika bile tutmaz, neyin peşinde bu memleket anlamadım gitti. Her konuda bin parçaya bölünmüş durumdayız.

benim bildiğim namaz hala farz ama kıble zorunluluğu olmuyor seferi iken. Yanlışmıyım?

Ben de namaz kılma zorunluluğu yok diye biliyorum. Yani var ama gideceğin yere ulaştığın zaman kılabiliyorsun..
Dinimizin sağlamış olduğu bir kolaylık yani.. Yolculuktayken illa durduğun anda namaz kılacaksın demiyor..

Otobüstede kılabilirdi tamam ama uygulanan tavır çok yanlış bir yolcuyu 1 buçuk saat beklemiş ama 5 dakikamı bekleyemeyecek.

Babam imam benim sordum öğrendim şimdi

Namazı kısaltma kolaylığı varmış..
Sünnetleri kılmayıp farzları da 2 rekat şeklinde kılarsa kabul oluyormuş..

Ayrıca kıble şartı olmadığından otobüste oturduğu yerden de kılabilirmiş..

evet kılınabilir ama adam duracağını sanıyormuş işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...