kamerayı ve galeriyi açınca telefon restart çekiyor ne yapmalıyım¿

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdyasar

abdyasar

Üye
    Konu Sahibi
kamerayı ve galeriyi açınca telefon restart çekiyor ne yapmalıyım¿
iyi günler arkadaşlar C5-00.2 telefonum var ve galeri'den fotoğraflara girince telefon restart çekiyor.. *#7370# yaparak format attım düzelmedi, nokia süit'den yazılımı tekrar yükledim yine düzelmedi ne yapmalıyım¿

jigsaw_54

Üye
hafıza kartında virüs olabilir hafıza kartını biçimlendir sonra tekrar cihaza format at
ayrıca *#7370# yöntemi format değil sadece değiştirmiş olduğunuz ayarları sıfırlıyor

• Beğen
Tepkiler: technoshark
AHKE

AHKE

Üye
*#7370#(soft format) bunu yaparsan tel hafızasndan hersey silinio ayarlarda sıfırlanıo

technoshark

technoshark

Üye
Hafıza kartıyla alakalıdır kesinlikle, hafıza kartınızı isterseniz pc nizde taratıp tam garantili şekilde teyit etmiş olursunuz :)

abdyasar

abdyasar

Üye
    Konu Sahibi
kartı çıkardım ve kendine geldi telefon.. ikinize de çok teşekkür ediyorum.. Iyi günler diliyorum..

abdyasar

abdyasar

Üye
    Konu Sahibi
kartı çıkarınca sorun düzeldi.. Ana geri takınca aynı şey oluyor.. kartı biçimlendirdim ama geçmedi sorun.. Farklı kart da denedim yine sonuç alamadım :(

abdyasar

abdyasar

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartında virüs olabilir hafıza kartını biçimlendir sonra tekrar cihaza format at
ayrıca *#7370# yöntemi format değil sadece değiştirmiş olduğunuz ayarları sıfırlıyor

asıl format nasıl atılıyor¿

jigsaw_54

Üye
*(yıldız)+3(üç)+Yeşil cevaplama Tuşu bunlara aynı anda basarak cihazı açın ve ülke/saat seçim ekranı gelene kadar çekmeyin hepsine basılı tutun 1 tanesinde bile basamazsanız olmaz tekrar yapmanız gerekir

abdyasar

abdyasar

Üye
    Konu Sahibi
denilen he şeyi yaptım ama aynı sorun devam ediyor.. nokia destek hattına mail attım aradılar ve sizin söylediklerinizi söylediler.. yaptım deyince garantiye götür flaşlanması gerek büyük ihtimalle kart okuyucu yazılımında bir sıkıntı vardır dedi.. yarın götürecem ben de..

jigsaw_54

Üye
sıradan bi telefoncuya filan gitmeyin biraz uzun sürebilir ikamet ettiğiniz yerde nokia shop varsa oraya gidin bikaç güne hatta yoğunluk yoksa o gün içinde bile halledebilirler çünkü flash atmak çok uzun süren bi işlem değil

abdyasar

abdyasar

Üye
    Konu Sahibi
kvk'ya götürmeyi düşünüyorum biraz uzun sürer yoğunluk vardır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt