Telefon Tavsiyesi kamerası güzel telefon

İsterseniz Cep Telefonu Fotoğrafçılığı konusunda 808 ile çektiğim resimlere bakabilirsiniz. Kararı siz verin daha sonra

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Arkadasim Adam Android'den gerisi çöp diyor. Nokia yerine Nikon veya canon semi pro bi makine tercih edilebilir. Dostum sen iOS veya Android'den sasma. Kamera mp degildir o 40kusur mpli telefonlarda instagramyoktu bi aralar. Onerdigim markalardan telefon al sadece kamerayla yetinme.

hosafcı

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim Adam Android'den gerisi çöp diyor. Nokia yerine Nikon veya canon semi pro bi makine tercih edilebilir.
Yav sağlam bi cihaz olsun şekli şemali güncellemeleri güzel olsun bide kamerası güzel olsun çokmu şey istedim

esmeran3

Üye
Bir samsung ve Nikon kullancısı olarak kamera için alıyorsan NOKİA LUMİA 1020 diyorum gerisi yalan fotolarda

hosafcı

Üye
    Konu Sahibi
Bir samsung ve Nikon kullancısı olarak kamera için alıyorsan NOKİA LUMİA 1020 diyorum gerisi yalan fotolarda
Yav windows phonedende korkuyorum instagram falan varmı ? Hiç incelemedim wp yi adroid gibi kaliteli ni işlemcimi ? Bide 1020 videoda güzel çekiyomu bana asıl video lazım
Kapali kaynak sistem kullanacaksan iPhone oneririm. Stabil diye boş bi sistem kullanma
İ phoneyi sevmiyorum yav zil sesi falan değişmiyo bluutuut sadece i phondan i phona çok benciller adamlar

Tepkiler: esmeran3

esmeran3

Üye
Yav windows phonedende korkuyorum instagram falan varmı ? Hiç incelemedim wp yi adroid gibi kaliteli ni işlemcimi ? Bide 1020 videoda güzel çekiyomu bana asıl video lazım

Kardeşim eğer fotoğraf makinesinden ve lenslerden anlıyorsan Sadece LENS in markasına bak diyorum tabiki çok güzel çekiyor emin ol şu anda en iyi kameralı telefon çok güzel

İnstragam var mı bilmiyorum bak varsa androidden farkı olmaz senin için Ben İphone 6 yı bekliyorum ekranı yüzünden sadece En güzel SİSTEM İphone da En güzel Kamera NOKİA da böyle anlatıyım

Tepkiler: hosafcı ve FeLonieS
Kardes telefon dunyasinda en iyi kamera o telefonda ona suphe yok. Ben sadece sisteme sicak bakmiyorum. Samsung alma da ne aliyorsan al

esmeran3

Üye
Kardes telefon dunyasinda en iyi kamera o telefonda ona suphe yok. Ben sadece sisteme sicak bakmiyorum. Samsung alma da ne aliyorsan al

şu an s4 kullanıyorum şahsen kamerası çok güzel İstersen fotoğraf atabilirim Samsungu kötüleme boştan yere bence çok güzel telefon yapıyorlar Şu an 2 lider var apple ve samsung

Eğer istersen foto atıyım

Tepkiler: hosafcı
S3 kullanicisi olarak katilmiyorum bu iddiana. Seneye gorurum S4'u gorurum ;D Samsungu kotulememin sebebi stabilite desek daha dogru olur

Tepkiler: esmeran3

MaxipmaN

Üye
ucuza note2 de olur ben kamerasından memnunum

esmeran3

Üye
S3 kullanicisi olarak katilmiyorum bu iddiana. Seneye gorurum S4'u gorurum ;D Samsungu kotulememin sebebi stabilite desek daha dogru olur

arkadaşım da aynı yönden yakınıyor ama s4 kullan bak bakalım nasıl telefon

buyur sana resimler makro ve normal çekim

Minareden çektim bunuda çok dar olduğu için bu kadar elimde titredi tabi .

Instagram var kardeşim. Sistem olarak da gayet stabil. Android alıp ram boşaltmayla mı uğraşacan

Tepkiler: hosafcı

MaxipmaN

Üye
s4ün kamerası kötü değil

hosafcı

Üye
    Konu Sahibi
gm discovery 2 den neden kimse bahsetmiyo ? 16 mp kamerası varmış acaba güzelmi fiyatı 1200 falanmış

2527504

Kapalı Hesap
Kardeş belki saçma gelebilir âmâ, kamerası en net çeken telefon samsung d900i

Ultrapixel'den bahsediyorum sen A4 diyorsun. HTC'den kastim desire serisi degil.Kamera'nin kalitesini megapixelle olcen adamlarla ayni forumdayiz
Dostum Kalite Diyosunda İyi Güzelde One Yada En Üst Seviyede Bile 5 Mp Var Onla Kağida Bas Çocuğunun Resmini Çamur Görünür "Kamera'nin kalitesini megapixelle olcen adamlarla ayni forumdayiz" Demişsin Şimdi Senin 4 Mp Benim 5 Mpme Kafa Tutsun Bırak 41 İ 5 Mp HTCnin En Baba Telefonunu Getir 5 Mpde Çek 808 Le Bakalım Noluyor? Daha Ne İle Kariştirayim?

mcnpl4

Üye
ben telefonu degistirirsem lumia 925 alicam guzel telefon

Ben denemiştim arkadaş hava atıyordu s4 ile dedim gel 5 mpx modda olacak benimki seninki full de oldu dedim de bilmiyordu ki 808i uzuldu zavallı...

Kullanmayan Bilemez Boşver 4 Mp Pixselle Resim Çektiklerini Sansınlar Zoom İlede Dolaşsınlar

Tepkiler: Aytaç-01