Telefon Tavsiyesi kamerası güzel telefon

ama androit de olsun bi zahmet diğerleri artık pek işe yaramıyo androit olmayan telefon artık çöp bence

Windows dene sonra tekrar düşün kamera istiyorsan Lumia 1020, Lumia 925 öneririm. Biri en iyi kamera diğeri en iyi duşuk ışık performansı olan kamera.

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

sphone

Üye
Kullandımda Htc Nedir? Yapmayn Allah Aşkına Şurda Resim Çekip A4de Çıkaramazsınız O Pixselle
sizi anlıyorum lakin sony üstüne tanımam bu konuda sony den üstünü yoktur en dandik telefonu bile milyarlık tellerden iyidir

sizi anlıyorum lakin sony üstüne tanımam bu konuda sony den üstünü yoktur en dandik telefonu bile milyarlık tellerden iyidir

Hiç fotoğraf karşılaştırması yaptınız mı ? 1020 ile bi karşılaştırın yada samsung galaxy zoom la sonra farkı gorun

Nokia Lumia 1020 ile gönderildi.

Tepkiler: DarkredBlue61

-Emre

Üye
g2'nin kamerası gayet iyi

Kamera dersen Lumia 1020. Windows Phone 8 i neden istemiyorsun?

Zoom'un 808 ve 1020 ye karşı akıbetini beilmeyen kalmamıştır Samsung o rezaletin ustune bir de S5 Zoom yapmaya hazırlanıyormuş 1 hafta öncesine kadar 808 PureView di telefonum cidden kamerasına laf yok. Başka marka istersen Sony alternatif olabilir ancak hala piyasada 808 ve 1020 ile karşılaşmaya layık bir kamera yok.

Ultrapixel'den bahsediyorum sen A4 diyorsun. HTC'den kastim desire serisi degil.Kamera'nin kalitesini megapixelle olcen adamlarla ayni forumdayiz

A4 e dökme olayı ise şu şekilde çekilen resme yaklaştıkça pikselleşmenin olmaması. Bunu 808 ve 1020 den başka bir cihazda göremezsin

1020 makro modunda daha ustun 808 den. 808 çekim modları, pozlama, iso olaylarında 1020 den daha onde

hosafcı

Üye
    Konu Sahibi
Kamera dersen Lumia 1020. Windows Phone 8 i neden istemiyorsun?
cünkü son 2-3 yıldır nerne ne işlem yapılıyorsa androit üzerinden yapılıyo wp yi hiç incelemedim okadar geliştimi bilmiyorum sanırım çoğunluk 1020 diyo en iyisi yarın electrowörlde gidip hepsini deniyeyim gm 2 den kimse baksetmemiş 16 mp kamerası var diyolarda oda kafama takıldı