DarkredBlue61
Üye
Var1020 den iyi kameralı telofan bilen yazsın bi bişey denicem
Nokia Lumia 1020 ile gönderildi.
808Merak ettim hangisi ?
ama androit de olsun bi zahmetdiğerleri artık pek işe yaramıyo androit olmayan telefon artık çöp bence
sizi anlıyorum lakin sony üstüne tanımam bu konuda sony den üstünü yoktur en dandik telefonu bile milyarlık tellerden iyidirKullandımda Htc Nedir? Yapmayn Allah Aşkına Şurda Resim Çekip A4de Çıkaramazsınız O Pixselle
sizi anlıyorum lakin sony üstüne tanımam bu konuda sony den üstünü yoktur en dandik telefonu bile milyarlık tellerden iyidir
Zoom Bir FaciaHiç fotoğraf karşılaştırması yaptınız mı ? 1020 ile bi karşılaştırın yada samsung galaxy zoom la sonra farkı gorun
O Seviyede Bir Cihazi İçin Çokda İyi Değilg2'nin kamerası gayet iyi
Yada 808 AlsnKamera dersen Lumia 1020. Windows Phone 8 i neden istemiyorsun?
Ultrapixel'den bahsediyorum sen A4 diyorsun. HTC'den kastim desire serisi degil.Kamera'nin kalitesini megapixelle olcen adamlarla ayni forumdayizKullandımda Htc Nedir? Yapmayn Allah Aşkına Şurda Resim Çekip A4de Çıkaramazsınız O Pixselle
Ultrapixel'den bahsediyorum sen A4 diyorsun. HTC'den kastim desire serisi degil.Kamera'nin kalitesini megapixelle olcen adamlarla ayni forumdayiz
Ultrapixel'den bahsediyorum sen A4 diyorsun. HTC'den kastim desire serisi degil.Kamera'nin kalitesini megapixelle olcen adamlarla ayni forumdayiz
Android'de PureView?808'in kamera les gibi. 1020'ye lafim yok kamera uzerine kurulmus bi telefon.Biz de PureView den bahsediyoruz işte
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Android'de PureView?808'in kamera les gibi. 1020'ye lafim yok kamera uzerine kurulmus bi telefon.
cünkü son 2-3 yıldır nerne ne işlem yapılıyorsa androit üzerinden yapılıyo wp yi hiç incelemedim okadar geliştimi bilmiyorumKamera dersen Lumia 1020. Windows Phone 8 i neden istemiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?