kameramdaki sorun ve sonuca adım adım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
kameramdaki sorun ve sonuca adım adım :)
arkadaşlar bugün turkcelle gittim. servise vericez bizde bekliceksiniz dedi. önceden symbian 3 genel bölümündeydim orda olan arkadaşlar belki hatırlar c7 cıhazımdan dolayı servisle bayagı bi ilişkim olmuştu sonra durumu açıkladım boyle boyle şeyler yasadım dedim direk değişim istiyorum dedim ali abinin dediği gibi ilk bir değişim hakkım var dedim ok dediler abi :) neyse ısrar edince yarın müdürle görüştürüz dediler bende gerek yok ben tanıyorum hallederim dedim :)
aradım açmadı saat akşam sekiz. sonra kendileri beni aradı kendimi tanıtıp durumu anlatınca. cihazı getirin verin. nokia lumia 920 üstünde çok hassas suan tum turkıyede hiç bir servis cihazı açıpda garanti dışı kalmış mı diye bile bakamıyor. yanı su mu kaçmış garanti dışı mı diye bakamıyorlar dedi. buna bizde dahiliz. sizden cihazı alıp direk üst seviye olarak istanbula gidecek dedi. ama dediğim gibi diğer cihazda yasadığınız sorunlar yüzünden tereddütseniz fakat nokia cidden cihazın üstünde çok özel olarak duruyo rahat olun falan dedi ne yapayım şimdi ben :)

n000k

n000k

Üye
arkadaşlar bugün turkcelle gittim. servise vericez bizde bekliceksiniz dedi. önceden symbian 3 genel bölümündeydim orda olan arkadaşlar belki hatırlar c7 cıhazımdan dolayı servisle bayagı bi ilişkim olmuştu sonra durumu açıkladım boyle boyle şeyler yasadım dedim direk değişim istiyorum dedim ali abinin dediği gibi ilk bir değişim hakkım var dedim ok dediler abi :) neyse ısrar edince yarın müdürle görüştürüz dediler bende gerek yok ben tanıyorum hallederim dedim :)
aradım açmadı saat akşam sekiz. sonra kendileri beni aradı kendimi tanıtıp durumu anlatınca. cihazı getirin verin. nokia lumia 920 üstünde çok hassas suan tum turkıyede hiç bir servis cihazı açıpda garanti dışı kalmış mı diye bile bakamıyor. yanı su mu kaçmış garanti dışı mı diye bakamıyorlar dedi. buna bizde dahiliz. sizden cihazı alıp direk üst seviye olarak istanbula gidecek dedi. ama dediğim gibi diğer cihazda yasadığınız sorunlar yüzünden tereddütseniz fakat nokia cidden cihazın üstünde çok özel olarak duruyo rahat olun falan dedi ne yapayım şimdi ben :)
valla dostum ben olsam tamam ok veriyorum cihazı derim ama tamir gerekirse o cihazı almam..sıfır cihaz deişimi talep ederim.. yine sen karar ver..

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
valla dostum ben olsam tamam ok veriyorum cihazı derim ama tamir gerekirse o cihazı almam..sıfır cihaz deişimi talep ederim.. yine sen karar ver..
verirken zaten yazdıracağım. ayrıyetten olası bi tamir durumu için gerçi tamir yapılmıyor dedi kendisi. olursa da çiziksiz şekilde veriyorum bunların hepsini en ince ayrıntısına kadar yazdıracağım malum sütten agzı yanan yogurdu ufleyerek yermiş :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve n000k
n000k

n000k

Üye
verirken zaten yazdıracağım. ayrıyetten olası bi tamir durumu için gerçi tamir yapılmıyor dedi kendisi. olursa da çiziksiz şekilde veriyorum bunların hepsini en ince ayrıntısına kadar yazdıracağım malum sütten agzı yanan yogurdu ufleyerek yermiş :D
aynen aklına ne geliyorsa.. kağıda yazki.. valla sonra mağdur olma dostum.. şimdiden geçmiş olsun diyelimde hayırlı olsun..

alical33

alical33

Üye
bende kasadan ve telefonun içinden gelen ses için garantiye vermeyi düşünüyorumda aldığımız yerden değiştiremiyormuyuz ya daha 3 haftalık cihaz

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
bende kasadan ve telefonun içinden gelen ses için garantiye vermeyi düşünüyorumda aldığımız yerden değiştiremiyormuyuz ya daha 3 haftalık cihaz
DEĞİŞTİRMİYORLAR VALLA .S aynen böyle oldu kardeşim

alical33

alical33

Üye
ben çorumdayım samsuna kvk ya gitti bakalım ne olacak inşallah ikisinide değiştirirler :)

- - - Eklendi - - -

şimdide nokiadan aradılar cihaza mekanik bi müdahele yapılması gerekirse değişim talebiniz onaylanır dendi değişecek gibi bakalım

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
evet sadece yazılım olarak müdahele ediyorlarmış onunda dışında mudahale yokmuş sen neden göndermiştin?

alical33

alical33

Üye
kasa ve ekranda sorun vaardı cihazın içinden ses geliyordu ama ois in sesi değil. bide sol üst köşye bastırınca gıcırtı çıkarıyordu ekranda bazen görüntüyü soluklaştırıyordu oyuzden

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
kasa ve ekranda sorun vaardı cihazın içinden ses geliyordu ama ois in sesi değil. bide sol üst köşye bastırınca gıcırtı çıkarıyordu ekranda bazen görüntüyü soluklaştırıyordu oyuzden
kaç gün oldu?

- - - Eklendi - - -

götürüp vereceğim ama kıyamıyorum

• Beğen
Tepkiler: arkone
alical33

alical33

Üye
daha bu sabah çorumda verdim samsuna gönderilecek kayda girmemiş daha nezamn girer bilmiyorum bende boşver nolcak ses gelirse gelsin sanki durup durup telefonumu sallıcam diyodumda sonradan fikrim değişti ama senin kamera konusunda muhtemelen flash atıp geri gönderirler servisin mantığına göre herşey yazılımsal :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
bende geri gönderirim gerçi her yere mail attım ben. yarın ararlar benı :D

nanotex

nanotex

Üye
Dostum senin kamerada ne problem var?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
attığım maillere karşılık nokia bugün geri dönüş yaptı ve cihaza herhangı bir mekanık mudahele yapılırsa faturasıyla beraber bize gönderin değişim yappalım denildi. cihaz istanbula gitmedi halen bursada işlem görüyor yarın öğleden sonuca varırlaar dıye dusunuyorum en azında çiziksiz verdim çiziksiz istiyorum :)

alical33

alical33

Üye
attığım maillere karşılık nokia bugün geri dönüş yaptı ve cihaza herhangı bir mekanık mudahele yapılırsa faturasıyla beraber bize gönderin değişim yappalım denildi. cihaz istanbula gitmedi halen bursada işlem görüyor yarın öğleden sonuca varırlaar dıye dusunuyorum en azında çiziksiz verdim çiziksiz istiyorum :)
benimkinide samsundan istanbula göndermişler dün banada aynını dediler mekanik onarım görürse faturayı bize fakslayın değişim talebinizi onaylarız dedilerde şimdi diyelim talep onaylandı yeni cihazı bize kargoylamı gönderiyorlar yoksa aldığımız yerden yenisinimi aalıyoruz :allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt