kameradaki kırmızı ışığı kapatma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
kameradaki kırmızı ışığı kapatma
kameradaki video veya fotoğraf çekerkenki kırmızı ışığı kapatmayı bulabilen var mı? C7,701 gibi telefonlar için.patch,mod vs..?

ayefe09

ayefe09

Üye
malesef tek yolu üzerini bantlamak gibi görünüyor.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ayefe 09 çok ilginç bir bakış açısı gülmekten öldüm :D

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
bir yolu olmalı..

Uruloki

Uruloki

Üye
kameradaki video veya fotoğraf çekerkenki kırmızı ışığı kapatmayı bulabilen var mı? C7,701 gibi telefonlar için.patch,mod vs..?

O ışık af yardımı için fakat c7 gibi af si olmayan bir cihazda niye var bende anlamış değilim

ayefe09

ayefe09

Üye
Ayefe 09 çok ilginç bir bakış açısı gülmekten öldüm :D
İlk seferinde bende bu fikre gülmüştüm :aha: ama araştırmalarım sonucunda başka çare bulamayınca :vur uygulamak zorunda kaldım...:good:

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
matchless

matchless

Üye
symDVR ile kayit yapin kirmzi isk yanmiyor hem bekleme ekranindayken bile kayit yapabliyorsun

ayefe09

ayefe09

Üye
asigsasi

asigsasi

Üye
5800 için böyle bi mod var bende çalışmıyor yani 701 fp2 de belki sende çalışır istersen dosyayı göndereyim tabi sorumluluk kabul edilemez :D

dogukan59

dogukan59

Üye
dediğiniz ışığı kapatma yolu var ama telefon hackli olması gerekiyormuydu gerekmiyormuydu tam hatırlayamadım rom patcher programını kurup ona ek patch atıp aktif yaptığınızda video çekerkende dahil kırmızı ışığı kapatıyordu sitede de olması lazım ama uzun zaman önce kullanmıştım unuttum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt