Kamera Yüzünden Aile Faciası Çıkıyordu :)))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Kamera Yüzünden Aile Faciası Çıkıyordu :)))
Sinema yöneticileri çanta aradı, cezayı yedi...

Sinema yetkilileri genç kızın çantasında kamera ararken "farklı" bir şey buldu; krize yol açtı.

Telif hakları savunucuların yaptıkları baskıların artmasıyla birlikte artık sinema yöneticileri de filmlerin gizli kaydedilmesine karşı kendi önlemlerini alıyorlar. Fakat Kanada'da bir sinema yöneticisinin uygulaması işletmeye pahallıya patladı.

Kanadalı aile güzel bir hafta sonu geçirmek için sinemaya gitmeye karar vermişti. Fakat her nedense kapıdaki görevliler ailenin filmi seyretmekten çok kaydedip, sonra da internette dağıtmakla ilgilendiğinden şüphelendiler ve çantalarını aramak istediler. Çantalardan bir kayıt cihazı çıkmadı fakat ailenin kızının çantasından doğum kontrol hapı çıktı. İşin kötüsü annesi kızının doğum kontrol hapı kullandığını bilmiyordu ve sinema girişinde ufak çaplı bir aile kriz meydana geldi.

Ardından sinirini alamayan anne sinema yetkililerinin kendilerine suçlu gibi davrandığını ve hakları olmadığı halde çantalarını aradıkları için şikayetçi oldu. Mahkeme ise sinema salonunu kişilik haklarına saldırı gerekçesiyle tam 10 bin dolar para cezasına çarptırdı.

• Beğen
Tepkiler: -YARINIYOK-

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hey Allah'ım çıkana bak.:)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
hep öyle olur zaten yaparlar suçlu karşı taraf olur buna benzer bir olay bende yaşadım müşterimi faturalı hatta geçirmişim 34 lira faturası gelmiş bana kızıyor çok geldi diye aradım müşteri hizmetlerini sordum 75 tane mesaj atılmış kızı sevgilisine mesaj atmış hesabını bana soruyor bir de üstüne üstelik kabul etmiyor

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
hep öyle olur zaten yaparlar suçlu karşı taraf olur buna benzer bir olay bende yaşadım müşterimi faturalı hatta geçirmişim 34 lira faturası gelmiş bana kızıyor çok geldi diye aradım müşteri hizmetlerini sordum 75 tane mesaj atılmış kızı sevgilisine mesaj atmış hesabını bana soruyor bir de üstüne üstelik kabul etmiyor

:ehe Kıl müşteri işte

ash54

ash54

Üye
çok iyi olmuş işte bırak kaydetsinler.

Catty

Catty

Emekli Yönetici

Bunun yolu , Milletimizi eğitmekten geçiyor..Bizler biraz daha sakin olup , onlara durumu güzel bir dille izah edince , zaten onlarda başlarına böyle birşey geldimi , az çok anlayabiliyorlar.

olivetti

olivetti

Üye
bizim sinemada istesede kaydedemezler 5 dakakda bir dolaşıyor görevli :D

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Hay Allahım.

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Annesi kızına hesap soracağına sinema yöneticisinden hesap soruyor.:kop:

SucX

SucX

Üye
Anne sinirlenince yazık görevliye çıkmış faturası :)

tatlı çilek

tatlı çilek

Üye
Anneden babadan gizli iş çevrilirse böyle olur.

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
ya amerakia da millet bilinçli bize olsa tmm abi al bak tmm abi geçebilirmiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt