Teknolojihastası
Üye
-
Konu Sahibi
-
Lumia 640xl en iyisi bu
kronik sorunları varmi G7nin ? birde şu çift anten ne işe yarıyor tam olarak ? zenfone 2 ye gore kasası küçük mü ? batarya olarak hangisi daha iyi?Huawei g7 dostum. Kullaniyorum. Bataryada lideer telefon. Kamera 13mp on kamera 5mp. Fiyatına gore kamerada güzel. Kasa kalitesi vs seni tatmin eder..
Snpdrgn400 SoC var bi de o ekrana o PPI değeri olmuyor. lumialarda fiyatının altında özellikler var genelde.. sistemin az kaynak harcaması sayesinde kotarıyorlar amaLumia 640xl en iyisi bu
kronik sorunları varmi G7nin ? birde şu çift anten ne işe yarıyor tam olarak ? zenfone 2 ye gore kasası küçük mü ? batarya olarak hangisi daha iyi?
Snpdrgn400 SoC var bi de o ekrana o PPI değeri olmuyor. lumialarda fiyatının altında özellikler var genelde.. sistemin az kaynak harcaması sayesinde kotarıyorlar ama
Yalniz g7 de snap 400 var ? Ayrıca 6 inç olunca 720 p oluyor ama 5.7 inç olunca mi olmuyor? Haa o özelliklerle o uçan kaçan androidlerden daha uzun ömürlü o lumialar o yüzden bilmeden yazmayinkronik sorunları varmi G7nin ? birde şu çift anten ne işe yarıyor tam olarak ? zenfone 2 ye gore kasası küçük mü ? batarya olarak hangisi daha iyi?
Snpdrgn400 SoC var bi de o ekrana o PPI değeri olmuyor. lumialarda fiyatının altında özellikler var genelde.. sistemin az kaynak harcaması sayesinde kotarıyorlar ama
410 var. Nasil o sadece 64 bit? Android 5 ggelecekve 64 bit olacak sistem g7deYalniz g7 de snap 400 var ? Ayrıca 6 inç olunca 720 p oluyor ama 5.7 inç olunca mi olmuyor? Haa o özelliklerle o uçan kaçan androidlerden daha uzun ömürlü o lumialar o yüzden bilmeden yazmayin
Sakın snap 410 deme o sadece 64 bit.
Sen bana şuanki hali ile söyle 64 bitin ne avantajı var?410 var. Nasil o sadece 64 bit? Android 5 ggelecekve 64 bit olacak sistem g7de
Sen bana şuanki hali ile söyle 64 bitin ne avantajı var?
Kaç ay mi yıl mi oldu belli değil daha ne bi açıklama var gelecek diye
1000 liraya 1020 yok diye biliyorum ayrıca 808 devri bittiKameraDiyorsunuz vede Hala K Zoom 808 1020 Gibi Cihazları Konuşmuyorsunuz Neyin Kafası Bu?
Her türlü 640xl g7 den kamera da batarya da olarak daha iyi hem android 5 g7 nin son nefesi olacak ama 640xl en az 2.5 sene daha güncelŞuanda yok tabi. Test icin kullanicilar seçildi. Yazilim gonderildi turkiyedeki kullanicilara. 1 ay icinde kesin gelecek android 5. Ayrica adam oyun oynayacam filan demiyor işlemci gayet yeterli. Bu haliyle bile bir cok oyunu oynuyoruz kasmadan..
Z1 alma kamerası, ekranı ve kasa-ekran oranı iyi değil. 640XL batarya, ekran ve kamera olarak daha iyi.arkadaşlar sadece kamera değil batarya da çok önemli. sırf g7 mi alsam p70 mi beklesem?
xperia Z1 benim beklentilerim açısından en iyi telefon değil mi? batarya ve kamera konusu da iyi ? gece çekimlerinde kumlanma sorunu varmi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?