Kamera tuşuna bastığımda ..

Sponsorlu Bağlantılar

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
Kamera tuşuna bastığımda ..
hep yerleşik uygulama açılıyor, ayarlara girdim değiştiricem pro cam yapıcam ama oraya tıkladığımda sadece yerleşik kamera gözüküyor, gdr2 yüklü yani o ayar gözüküyor ama sadece yerleşik ugulama varmış gibi genişliyor o sekme. bunu nasıl düzeltebilirim sizlerin başına geldimi?

alasulumurat

alasulumurat

Üye
hep yerleşik uygulama açılıyor, ayarlara girdim değiştiricem pro cam yapıcam ama oraya tıkladığımda sadece yerleşik kamera gözüküyor, gdr2 yüklü yani o ayar gözüküyor ama sadece yerleşik ugulama varmış gibi genişliyor o sekme. bunu nasıl düzeltebilirim sizlerin başına geldimi?

telefonunda Pro cam ın yüklü olduğuna emin misin? Yüklendiğinde listede çıkıyor çünkü.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
O dediğin amberi yükleyenler yapabiliyor.Bendede yok o özellik ama gdr2 yuklu

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Ben de Amber yüklü kullanıyorum , sadece bir sorunu var telefon kilitliyken kamera tuşuna bastığında parola istiyor ,sadece bekle

luckysleven

luckysleven

Üye
htcde de öyle oraya bastığımda genişliyor ama değişmiyor. siz yine iyisiniz amber ile aktif edebiliyorsunuz bizde aktif olmuyor ama yurtdışında aktif olan 8s ler varmış . hatta data sense bile gelmiş

Hagios

Hagios

Üye
Amber ile geliyor o dediğin özellik.

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
amberle geliyorsa koymamaları lazım oraya ayarlarda var ama değiştirilmiyor işte. neyse amberi bekleyecez teşekkür ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt