Yardım Kamera sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
    Konu Sahibi
Kamera sorunu
Zenfone 5 t00j, asus pixel master kamerayla resimler sarı oluyo var mıdır çaresi? Beyaz biyerin resmini çekiyorum bildimiz sapsarı oluyor.

minoo

minoo

Üye
Mod ayarlı değildir belki. Kameraya gir, sol altta 4tane kare var, ordan 'otomatik' modunda dene bi.

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
    Konu Sahibi
Hep otomatik modda zaten ama renkler ya aşırı mavi oluyo yada aşırı sarı oluyo bi normal ayarı yok

minoo

minoo

Üye
Kamera önbelleği temizlemeyi dene, olmazsa telefon önbelleğini temizle, kamera güncellemesi yap, yine düzelmezse servis :)

aveyya

Üye
telefonumu suya dusurdum kamera açımıyordu . bende fabrıka ayarlarını sıfırladım bu seferde kamera kayboldu yardım edın

GodMode

GodMode

Üye
telefonumu suya dusurdum kamera açımıyordu . bende fabrıka ayarlarını sıfırladım bu seferde kamera kayboldu yardım edın

Marka ve model nedir? Kamera butonu mu gözükmüyor?

GodMode

GodMode

Üye
avea intauch3 yok kamera butonu
Şimdi aveanın tellerini bilmiyorum ama telefonu fabrika ayarlarına çevirdiğinde, uygulamalar klasörleniyor mu? Kamera herhangi bir klasörün içinde olabilir. Belki.
Mağazadan kamera uygulamanı güncellemeyi denedin mi?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Zenfone 5 t00j, asus pixel master kamerayla resimler sarı oluyo var mıdır çaresi? Beyaz biyerin resmini çekiyorum bildimiz sapsarı oluyor.
Hangi yazılımı kullanıyorsunuz?
Kamera uygulamasının güncellemelerini yaptınız mı hiç?
Kamera uygulamasında seçeneklerden ayarları varsayılana döndürüp deneyin.

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
    Konu Sahibi
Hangi yazılımı kullanıyorsunuz?
Kamera uygulamasının güncellemelerini yaptınız mı hiç?
Kamera uygulamasında seçeneklerden ayarları varsayılana döndürüp deneyin.
Yazılım derken?, güncellemeleri sürekli yapıyorum ve varsayılan ayarlardada aynı

Takipçi Satın Al

Üst Alt