Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kamera İle Virüs Taratma Oyunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qawhaposanor
Üye
Konu Sahibi
Kamera İle Virüs Taratma Oyunu
Eskiden bir telefonda bi oyun vardı. Kamera olan telefonda oyunu açınca etrafta virüs gibi birşeyler gözüküyordu... O oyunu arıyorum.... Adını bilen varsa söyleyebilir mi acaba??
Starsley
Evet arkadaşım 3230 da o oyun çok oynadım ama bitiremedim hala oynuyorum ve bence eşi benzeri yok bu oyunun adı Agentvi arkadaşım
qawhaposanor
Üye
Konu Sahibi
sağol bakacam rep atıyımmı
--------------- Ekleme ---------------
baktım ama bu değil ya dağişik birşey
Starsley
Yok arkdaşım ismi Agent vi oyunun 5 yıldır oynadığm oyun
Eşi benzeri yok demek ? o oyunu bende biliyordum sinek falanda avlıyorsun virüsleride avlıyordun ama bu ondan daha kaliteli eşi benzeri yok deme
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
_________-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Starsley
Kardş eşi benzeri yok diyorum çünkü yok dünyanın en iyi oyunu demiyorum farkındaysan şaşırma
qawhaposanor
Üye
Konu Sahibi
ikinci oyun da muhteşem ya benim telefon versiyonu çıktıysa oynarım onu
Trackmania
Üye
bende en iyi oyun demiyorum kaliteli olanlari war diyorum , esi benzeri var diyorum biraz symbiandan uzaklas at gözlügü gbi karsya bakma. Saga bak sola bak.
Starsley
Sen bana o oyunu bi eşini göster yani ıspatla ondan sonra gel var de anladın kardeş sırf mesaj sayım yükselsin diye laf salatalığı yapma