kamera ile oynanan oyunlar bulabilirmisiniz ! sisx

Sponsorlu Bağlantılar

ronlado

Üye
    Konu Sahibi
kamera ile oynanan oyunlar bulabilirmisiniz ! sisx
:op:şimdiden teşk ! :;)

• Beğen
Tepkiler: amedamed21, CeddiN, çalap42 ve 1 kişi daha

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Forumda var. Arama yaparsan bulursun. ;)

xkadir61

xkadir61

Üye
konuyu yanlış yere açmışsın.

safakk

safakk

Üye
forumda arama yapın lütfen ;)

By_Mex

Üye
varsa link i nerde arkadaslar

atilla5858

Üye
teşekürler

yagizbogac

yagizbogac

Üye
ya forumda arama yapacaz ama oyunun adı yazar hangisinin kameralı olduğunu bilemez ki arkadaş

erengelebek

Üye
arkadaşlar arama yap forumda var demeniz bence yeterli değil neden? çünkü arkadaş benim gibi sisx kameralı oyun arıyor aramaya sisx kameralı oyun falan filan destan yazarsanız sonuç çıkmıyor, burası paylaşım sitesi ise forumsa ve burada birbirimize yardımcı olmak için var isek, rica edeyim forumda var diyerek geçmeyin bu sizin hiç bir şey yazmamanızla aynı değerde, mod. ları örnek alırsak bence daha iyi olur mod.lar genellikle forumda var bir daha açmayın diyerek link veriyorlar, bir yardımınız olmicaksa bence zaman kaybetmeyin ettirmeyin bu sadece bir ricadır, düşünün yangının ortasında kalan birine ' birazdan yanacaksın ' mı? denir yoksa ' birazdan yanacaksın hemen kaç oradan' mı denir.

PureFood

PureFood

Üye
beyler bana da lazım link atan olursa şimdiden tşk.

erengelebek

Üye
forumda bulamadım adminimizde yazmış ama halen bir link gönderen yok defalarca aradım taradım sisx uzantılı bulamadım, rica edeyim bulan gören duyan varsa en azından nerede olduğunu söylerse sevinirim

Erdem09

Üye
Arkadaşlar bende forumda aradım ancak s60 v3 için bulamadım normal s60 lar için var ancak v3 yok. bulabilen varsa yardımlarını bekliyoruz...

x0607x

Üye
bende ariyorum bulamiyorum.. bulan var mi

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
armut pişş ağzıma düş :)

agüero15

Üye
kickball var ama sisx degil o yuzden bende yukleme yapamıyorum hack de atamıyorum telefona oda olmuyo

Üst Alt