Kamera C: ye kaydediyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slmrt

slmrt

Üye
    Konu Sahibi
Kamera C: ye kaydediyor :(
Yeni belle yükledim ve cektigim fotograf, resimleri C: 'ye kaydediyor bunu nasıl düzeltebilirim ? Diğer sürücüye kaydetmek istiyorum :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ayarlarından değiştiremiyor musun?

slmrt

slmrt

Üye
    Konu Sahibi
ayarlarda öyle bi secenek yok sorun orda işte ya düzeltmem lazım bunu

realplayer2

realplayer2

Üye
ilk defa böyle bi sorun duydum ayarlarda olması lazım çok ilginç

distakjo

distakjo

Üye
ayarlarda yok. Kardeş sen bi hafız kartı bulup resim çekmeyi denesene ne olacak?

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
*#7379# bu format. Zaten bilmeyen yok. Bunu yap. Resim falan bilgiler silinmez korkma

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
*#7370# olacak

slmrt

slmrt

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi yardım edin ya

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşım hafıza kartını kontrol et dosya yöneticisinden falan girebiliyor musun hafıza kartına? eğer hafıza kartın dolu veya kullanılamaz durumda ise C: ye kaydeder kamera

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
sen ne yukledin oncelikle onu soyle belle ama kimin belle'sini yukledin? sormak istedimDE

TheMadness

TheMadness

Üye
Naviye düşeni yükledi kesin :hmmm

slmrt

slmrt

Üye
    Konu Sahibi
Aynen o nurani belle mi ne var onu yükledim direj yükleniyo kolay diye işte bu sorunla karsılastım mass memory de kullanılıyo ve 9gb boş yer var yani

jyan3333

jyan3333

Üye
kardeş ayarlarda seçeneği var bende belle yüklemiştim aynen c'ye kaydediyodu sanırsam tel hafızasına kaydetme ayarını bulana kadar canım çıktı nalet görünmüyor yani gözden kaçıyo ayarlarda iyi bak..

slmrt

slmrt

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ayarlarda seçeneği var bende belle yüklemiştim aynen c'ye kaydediyodu sanırsam tel hafızasına kaydetme ayarını bulana kadar canım çıktı nalet görünmüyor yani gözden kaçıyo ayarlarda iyi bak..
Yok kardeş yaaa

jyan3333

jyan3333

Üye
bekle bi saniye ben bakıyorum bende bulamadım nerden yaptığmı ayarlar kısmı yanlış olabilir ama ben yapmıştım arıyorum şuan biraz beklersen dönerim hemen ..

slmrt

slmrt

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş takipteyim

jyan3333

jyan3333

Üye
bulamadım gitti ya hafıza kartı yok dimi telde belki bu yüzden olmuş olabilir hatırlıyosam bende aramıştım baya bulamamştm sonra hafıza kartı vardı onu takmştm öyle tekrar bi bakym dmştm belki hafıza kartıyla bi alakası olblr ozaman bulmştm .

slmrt

slmrt

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş

jyan3333

jyan3333

Üye
baktım okadar bnde bulamadım şuan bnde kart yk arkiden alym öle deniym eğer olrsa felan dönerim sana her türlü ben takipte kal sn.. ii akşamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt