Püf Noktası Kamera bağlantısı yapılamıyor hatası [Çözüm]

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Kamera bağlantısı yapılamıyor hatası [Çözüm]
Kamera bağlantısı yapılamıyor hatası [Çözüm]

Merhaba arkadaşlar bu yazımda siz değerli maxicep forum takipçileri için kamera bağlantısı yapılamıyor hatasının çözümü için farklı öneriler ve yöntemler sunacağım.


Telefon Kamerası Neden Çalışmıyor ?

Telefon kamerasının açılmamasının çok farklı sebepleri olabiliyor. Bunlardan başlıcaları cihazınızı düşürmeniz sonucunda meydana gelebilen fiziksel hasardan dolayı cihazın kamerası bozuluyor ve yazılım artık kamerayı çalıştırmıyor.
Diğer sebeplerden bir tanesi ise cihazınıza yüklediğiniz ( özel custom rom'da kamera hatalı olabilir driver veya lib eksikliğinden dolayı geliştirici hatayı düzeltene kadar beklemek zorundasınız ) çeşitli uygulamalar veya yazılımsal ek paketlerden dolayı çalışmayabilir.


Çözüm Nedir ?

Eğer cihazınızın kamerası açılmıyorsa stock rom dosyasını bularak bunu flashtool uygulaması ile bilgisayar üzerinden telefonunuza yeniden yüklemeniz veya ayarlar menüsünden cihazınızı fabrika ayarlarına döndürmeniz gerekmektedir.
Yada yüklediğiniz özel bir ek paket ( recovery üzerinden flaşladığınız yazılımlar ) varsa bunları kaldırmanız lazım.
Bu işlemlerin ardından cihazınız düzelmediyse mutlaka garantiye gönderin. Büyük ihtimalle fiziksel bir hasardan dolayı kamera çalışmıyordur.
 

Benzer Konular



Üst Alt