Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kamera Açılmıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustimik
Üye
Konu Sahibi
Kamera Açılmıyor
Selam Arkadaşlar
N900 de kamera kapağını ya da uygulamasını açar açmaz uygulama sonlandırıldı yazıp kamera uygulaması kapatılıyor.
Fabrika ayarlarına döndüm uygulamaları kaldırdım ama sorun çözülmedi.
Benzer sorun yaşayan oldu mu?
Saygılar
Selam Arkadaşlar
N900 de kamera kapağını ya da uygulamasını açar açmaz uygulama sonlandırıldı yazıp kamera uygulaması kapatılıyor.
Fabrika ayarlarına döndüm uygulamaları kaldırdım ama sorun çözülmedi.
Benzer sorun yaşayan oldu mu?
Saygılar
Evet ben yaşadım. Neden oldu bende bilmiyorum. Bayadan beri fotoğraf çekmiyorum dedim kapağı bir açtım uygulama sonlandırıldı dedi. Direk flashladım. Tavsiye ederim
acu540
Üye
enhanced linux kernel for power users u yükledi isen onun çakıştığı bir programdan dolayı kamera çalışmıyor bendede oldu ama hangi programla çakıştığını bulamadım. en iyisi flash
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Zaten bu tür sıkıntılar enhanced linux kernel for power users başının altından çıkıyor Bende ondan şüphelendiğim için direk flash attım. Bence sende öyle yap.
dafmar
Üye
ustam su flash ı nasıl halledebiliriz vallahı olmuyor yapamıyorum bi yardımc ı olsan uzaktan bağlantı falan olmazmı sana zahmet
arkadaşlar ali beyin problemini ben üstlendim halletcem kimse karışmasın ona tüm destek benden slm ali bey yap artık şu pc nide başlayalım artık yaw tamire telefonlaşıyoruz zaten sorun olmaz görüşmek üzre kardeş