Kalli: "Favori olduğumuzu kanıtlamalıyız"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
Kalli: "Favori olduğumuzu kanıtlamalıyız"
Favori olduğumuzu kanıtlamalıyız

Galatasaray, Sion'la yapacağı maçın hazırlıklarını, dün akşamki antrenmanla tamamladı. İdmana, İsviçre'ye gelen tüm oyuncular katıldı. Teknik direktör Feldkamp'ın, antrenmanda Lincoln ve Uğur ile özel olarak görüşmesi dikkati çekti. Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, dün düzenlediği basın toplantısında favori gibi oynayıp maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Sion Teknik Direktörü Alberto Bigon'un, "Galatasaray, maçın favorisi." biçimindeki açıklamalarını değerlendiren Alman teknik adam, "İyi bir hocaymış. İyi bir hocanın yapması gereken açıklamayı yapmış. Biri bizi favori olarak gösteriyorsa, biz de o gücümüzü sahada kanıtlamalıyız. Bunun bir rövanşı da var, İstanbul'a geldiklerinde biz de onları favori gösteririz. Böylece 1-1'lik bir favori gösterme durumu olur." dedi.
Avrupa kupası maçlarının kulüplere büyük kazançlar sağladığını belirten Feldkamp, bu maçları televizyondan izlemek yerine sahada oynamayı tercih ettiğini belirtti. 'Sion maçı öncesinde ligde 6-0 kazanmak sizi rahatsız ediyor mu?' biçimindeki bir soruya da Feldkamp, "Eğer 2-0 yitirseydik, bu beni rahatsız ederdi. O maçta 6'nın üstünde 8 gol atsaydık, aynı düşüncede olurduk." ifadesini kullandı.
Sion maçının ardından hemen bir lig maçı oynayacakları için bugünkü karşılaşmada bazı oyuncuları dinlendirebileceğini ifade etti. Okan'ın antrenmanda sakatlandığını hatırlatan Feldkamp, bu oyuncunun dışında 20 tane iyi durumda futbolcusu bulunduğunu söyledi.
Transfer dedikodularından rahatsız olduğunu da belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Yeni oyuncu alamayız; ama oyuncular da gidemez. Hasan gibi, Ümit gibi oyuncuların gitmek istediklerini yazıyorsunuz, bunun mümkün olmadığını söylüyorum. Ocak ayına kadar kimse gidemez. Ben bile memnun olmayıp, gitmek istesem gidemem. Yönetim kuruluyla transferle ilgili hiç konuşma yapmıyoruz. Önümüzdeki dönemde bu konuyla ilgili açıklamalar olursa bana söyleyin. Mevcut kadro ile yeni transfer dönemine kadar yapılabileceğin en iyisini yapmak istiyorum." şeklinde konuştu.
İsviçre'yi maç sonrası değerlendireceğim
Feldkamp, İsviçre futboluyla ilgili görüşlerinin sorulması üzerine de, "İsviçre futboluyla ilgili görüşlerimi maçtan sonra bildireceğim. İsviçre ile ilgili geçmişte hep ilgim oldu; ama hiç çalışmadım. İsviçre eskiden, birçok kişinin kariyerinin sonunda düşündüğü bir ülkeydi; ama artık bu düzeyi aştı." açıklamasını yaptı.
Bu arada Galatasaray'ın eski yıldızı Kubilay Türkyılmaz, Sion'a tur için şans tanımadı. Türkyılmaz, İsviçre'nin Blick gazetesinde yer alan yorumunda, "G.Saray son derece güçlü bir ekip, her iki maçı da kazanması normal. Sion'un tur şansı bana göre yüzde 20." dedi. Ayrıca, maçı izlemek üzere Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar ile birlikte Türkiye'den 10 ilin emniyet müdürü de Cenevre'ye geldi.
Bigon: Turun favorisi Galatasaray
FC Sion Teknik Direktörü Alberto Bigon, bugün akşam Galatasaray ile oynayacakları karşılaşma öncesi turun favorisinin Galatasaray olduğunu söyledi. Maçın oynanacağı statta bir basın toplantısı düzenleyen Bigon, Galatasaray'ın son oynadığı Konyaspor maçını takip ettiklerini belirterek, "6 gol attılar, iyi de futbol oynuyorlar, geri dörtlüsü ve orta sahası çok iyi, ama sağ kanatlarında problem gözüküyor, biz de son maçımızda iyi futbol sergiledik. G.Saray karşısında son maçımızdaki gibi oynarsak İstanbul'daki rövanş için avantajlı bir skor elde edebiliriz." diye konuştu. Alberto Bigon, bugünkü maçın favorisinin de Galatasaray olduğunu sözlerine ekledi.

MUHTEMEL KADROLAR
FC SION
Vailati, Chedli, Vanczah, Aliovi, Wichy, Bühler, Nwaneri (Kali), Paito, Obradoviç, Dominguez, Zaki
GALATASARAY
Orkun, Uğur, Servet, Volkan, Hasan Şaş (Barış), Lincoln, Linderoth, Ayhan (Carrusca), Hakan Şükür, Nonda
Stat: Geneve
Saat: 21.15 Yayın: atv
Hakem: C.Megia Davilla (İspanya)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
En az 5 fark :)

ouSahin

ouSahin

Üye
hiç sanmıorum:)

ama inş. yenerler:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sion kim ki gayet rahat :)

Salihyet

Salihyet

Üye
FC Sion 2-0 G.Saray
(İlk yarı devam ediyor)
Galatasarayımız İsviçre'de FC Sion karşısında. Bitir işi Aslanım!
(CANLI) UEFA Kupası 1. Tur ilk maçında FC Sion Geneve Stadı'nda temsilcimiz G.Saray'ı konuk ediyor. Maçı İspanya Federasyonu'ndan Carlos Megia Davila yönetiyor. Bu işi İsviçre'de bitirelim. Haydi Aslanım! Avrupa'daki 200. sınavımıza çıkıyoruz. Bugün Sion karşısında ileri iki...
:kop: niyeyse hiç şaşırmadım

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
3-0 oldu :)

ouSahin

ouSahin

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;465792' Alıntı:
Sion kim ki gayet rahat :)

lafını qeri al bence :D ben demiştim sanmıorum die:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
3-1 maç bakalım. :)

Master_Evil

Master_Evil

Üye
oh be 3-2:(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yaw yanlız gs beni ... etmek için yaptı galiba bunu :D

Master_Evil

Master_Evil

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;465956' Alıntı:
Yaw yanlız gs beni ... etmek için yaptı galiba bunu :D

herkes ondan oldu zati kimbilir kaç kişinin iddaası yattı:ehe

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Neyse zararın neresinden dönersen kardır. :ehe

ouSahin

ouSahin

Üye
biliodum Galatasarayın yenilceqinii tamin ettiqim qibi oldu keşke iddaa oynasaydım :D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ben hiç tahmin etmiyordum açıkçası. Çok rahat alır diyordum :)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
FC Sion 2-0 G.Saray
(İlk yarı devam ediyor)
Galatasarayımız İsviçre'de FC Sion karşısında. Bitir işi Aslanım!
(CANLI) UEFA Kupası 1. Tur ilk maçında FC Sion Geneve Stadı'nda temsilcimiz G.Saray'ı konuk ediyor. Maçı İspanya Federasyonu'ndan Carlos Megia Davila yönetiyor. Bu işi İsviçre'de bitirelim. Haydi Aslanım! Avrupa'daki 200. sınavımıza çıkıyoruz. Bugün Sion karşısında ileri iki...
:kop: niyeyse hiç şaşırmadım

çok komik :off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt