kaliteli android önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MarYus47

Üye
    Konu Sahibi
kaliteli android önerisi
arkadaşlar bana şöyle PES 2011 tarzı android oyunlarını çalıştırabilcek hesaplı ucuz bir telefon önerebilirmisiniz symbian sıktı artık androide geçmeyi düşünüyorum yardım eden ardaşlara şimdiden teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yardım eden yokmu ??

galaxyminipsp

galaxyminipsp

Üye
bende galaxy mini var (s5570] rahatca oynuyorum pes fifa gibi oyunları fiyatı 500 lira.

MarYus47

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben galaxy ace de karar kıldım sizce o nasıl

bilmascan

Üye
arkadaşlar ben burda yeniyim umarum mesajımı okuyan olur .samsung galaxi p1000 bir cihaz aldım çok memnunum ancak vodafona tv izlemek üzere paketine üye oldum tv izliyorum fakat bir kaç saniye donuk kopuk izliyorum tam yayın netleşecek dediğim anda tamamen donuyor ve bir kaç saniye sonra izlenebiliyor sonrada dura dura dona dona izliyorum .bu benim yapamadığım bir telefon ayarındanmı yoksa başka bir olaymı .servis ayarlarını vodafon tarafından beni yünlendirdiler yaptım .teşekür eder yardımını bekliyorum

MarYus47

Üye
    Konu Sahibi
goruntusu var ama ici bos bir telefon...htc wildfire derim ......mukemmel.
528 mhz işlemcisi var wildfirenin üstelik android 2.1 yüklü galaxy acede ise 800 mhz işlemci var içindede android 2.2 froyo yüklü neresi boş anlayamadım

tahsin_007

tahsin_007

Üye
aynen bende de ace var 2. 3 gingerbreatı yukledım ned for speed shıft pes 2011 yukledim kasma ve takılma olmadan catır catır oynuyom 2.3 te flash ta yüklü geliyo butün videoları pc deki gibi ayrı sayfa acmaan izliyom hic te bos bı chaz değıl

dracula1085

Üye
hacı bende galaxı mini var pes 11 hiç kasma yok 2.2 froyo bı dunya hd oyun yukledım kasma yapmıyo tek kötü yanı flash player 10.1 beta haricinde desteği yok :(

yunuss.10

yunuss.10

Üye
aynen bende de ace var 2. 3 gingerbreatı yukledım ned for speed shıft pes 2011 yukledim kasma ve takılma olmadan catır catır oynuyom 2.3 te flash ta yüklü geliyo butün videoları pc deki gibi ayrı sayfa acmaan izliyom hic te bos bı chaz değıl

ACE her siteden video açamaz , ARM 11 tabanlı işlemcisi var ve flash player desteklemz , flash lite 4.0 destekler anca gif vs oynatır

X10 , galaxy S gibi bir telefon almanız çok daha iyi olur :box

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt