Mert Üye Liseyi bitirince üniversiteyi kazanınca iş hayatına atıldığımda torunlarımı severken parmak kaldırabilirim.
Liseyi bitirince üniversiteyi kazanınca iş hayatına atıldığımda torunlarımı severken parmak kaldırabilirim.
arslansem Üye Konu Sahibi Mert' Alıntı: Liseyi bitirince üniversiteyi kazanınca iş hayatına atıldığımda torunlarımı severken parmak kaldırabilirim. Genişletmek için tıkla ... Yok artık --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: benim imzam yeter Genişletmek için tıkla ... Mantuklu
Mert' Alıntı: Liseyi bitirince üniversiteyi kazanınca iş hayatına atıldığımda torunlarımı severken parmak kaldırabilirim. Genişletmek için tıkla ... Yok artık --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: benim imzam yeter Genişletmek için tıkla ... Mantuklu
Yasminozz Üye arslansem' Alıntı: Ayıp vallaha ayıp Yani rütbe sahibi olamıyorsun diye ne bu çekememezlik yani Genişletmek için tıkla ... 5 senelik üyeyim...rütbe derdim olsa şuan siteyi ele geçirmiştim cnm... Benim havam yeter rütbeye ne hacet...
arslansem' Alıntı: Ayıp vallaha ayıp Yani rütbe sahibi olamıyorsun diye ne bu çekememezlik yani Genişletmek için tıkla ... 5 senelik üyeyim...rütbe derdim olsa şuan siteyi ele geçirmiştim cnm... Benim havam yeter rütbeye ne hacet...