Kalbi Durup Tekrar Hayata Dönenlerin Hikayesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s@hr@

s@hr@

Üye
    Konu Sahibi
Kalbi Durup Tekrar Hayata Dönenlerin Hikayesi






BEBEĞİNİ KUCAKLAYARAK DİRİLTTİ
7 aylık doğan ve doğumdan sonra kalbi duran bebeğini, iki saat boyunca kucağında tutan anne, bir mucize gerçekleştirdi.
Normalden çok küçük doğan bebeğini kucağında tutarak, ölmeni istemiyorum, çünkü seni çok seviyorum diyen Kate Ogg, onu hayata döndürmeyi başardı.





Anne Kate Ogg, önce bebeğini kundağından çıkardı ve onunla ten teması sağladı. Tam, küçük bebeğin yaşamından ümidi kesmişken, bebek birdenbire gözlerini açıp kımıldamaya başladı.
Mücadeleci bebek Jamie'nin annesi, olay anını söyle anlatıyor: "Onu hareketsiz gördüğümde, çok kötü hissettim. Ona ismiyle seslendim, onu çok sevdiğimi söyledim. Sonra birdenbire, nefes almaya başladı. Ona parmağımla süt verdim. Bir süre sonra da düzenli nefes alıp vermeye başladı."
Kalbi duran ve sonra hayata dönen tek mucize hikayesi bu değil elbet.
TÜYLER ÜRPERTEN HİKAYELER....





1 SAAT SONRA DİRİLDİ
32 yaşındaki adamın tam bir saat boyunca kalbi atmadı. Sonra bir mucize oldu...
Tatil yaptığı Güney Afrika'da denizde boğulan İngiliz John Deeks, 1 saat sonra dirildi.
32 yaşındaki adam, "Sörf yaparken dev bir dalgayla devrildim. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.
Yaşam destek ünitesinde gözlerini açan İngiliz için, bir doktor "Adeta şok olduk. Bu olayın bilimsel bir açıklaması yok. 1 saat boyunca ölü kalıp sonra dirilmek pek mümkün değil" açıklamasını yaptı.






12 KEZ ÖLDÜ DİRİLDİ
İNGİLTERE'de 87 yaşındaki kalp hastası kadın 12 defa ölüp dirildi. Yaşlı kadının 12 kez kalbi durmasına karşın her seferinde masajla hayata döndürüldü.
Torununun çocuğunu gören Edith Manning, sol kalp karıncığındaki sorun nedeniyle defalarca ölüm tecrübesi yaşadı. Kalbi son 3 yılda tam 12 kez duran yaşlı kadın 12 defa ölüp dirildi. 8 kez doktorlar, 3 kez hastabakıcılar ve 1 kez de bir işçinin yaptığı kalp masajıyla hayata geri döndü.
5 çocuğu 11 torunu ve 17 torununun çocuğu olan Manning için komşuları "Kediye 9 canlı derdik. Ancak o kedileri bile geçti" dedi.





OTOPSİDE DİRİLDİ
Dereye düşen ve 'Boğularak öldü' denen 2 yaşındaki çocuk, doktorun dikkati sayesinde hayata döndü.
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde "öldü" denilen 2 yaşındaki çocuk, pratisyen hekimin 45 dakika süren müdahalesiyle yaşama döndü.






MUCİZE ÇOCUK ÖLDÜ, DİRİLDİ
Muş'un Malazgirt ilçesinde hayvan yalağına düşen 3 yaşındaki çocuk, uzun uğraşlar sonucu hayata döndürüldü.
Evinin önündeki hayvan yalaklarının etrafında oyun oynayan Melek Kantarcı isimli çocuk, dengesini kaybedip yalağın içerisine düştü.
Yalaktan çıkartılan minik Melek'in nefes almadığını, kalp atışının olmadığını fark eden vatandaşlar, çocuğun öldüğünü ve defnedilmesi için hazırlıkların yapılmasını istedi.
Çocuğunun öldüğünü düşünen acılı baba, çocuğunu Malazgirt Devlet Hastanesi'ne götürdü. Malazgirt Devlet Hastanesi'ne getirilen minik Melek'e hastanede görevli Çocuk Sağlığı ve Uzmanı Dr. Kazım Nazlıer müdahale etti.
Nazlıer, çocuğa kalp masajı ve suni teneffüs yapmaya başladı. Küçük çocuk yaklaşık yarım saat süren müdahaleyle hayata döndü.
 
  • Beğen
Tepkiler: bybilal


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ölüp dirildi ifadesi biraz iddialı kalbi durdu yeniden çalıştı diyelim bence.
 
levasinay

levasinay

Üye
:hmmm teşekkürler
 
bybilal

bybilal

Üye
öldürmeyen allah öldürmüyo..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt