Kalaşnikof

Sponsorlu Bağlantılar

cllgr

cllgr

Üye
    Konu Sahibi
Kalaşnikof

İşte 21. Yüzyılın savaşlarına adını kazıyan, Kalaşnikof’un mucidi Mihail Kalaşnikof

86 yaşındaki Kalaşnikof hala Rusya’nın kuzeyinde, dondurucu soğuğuyla bilinen İjevsk kasabasında yaşıyor

Mikhail Kalaşnikof, dünyada çok az kişinin gördüğü Kalaşnikof’un ilk çizimlerini Mithat Bereket’e gösterdi. AK-47 olarak bilinen silah, hem ucuz hem de güvenilir olduğu için ordulardan gerillalara, teröristlerden organize suç örgütlerine kadar savaşla beslenen herkesin en yakın dostu.

Mihail Kalaşnikof, Mithat Bereket ve Pusula Ekibi’ne Ijevsk’in soğuğundan korunmak için kendi adına çıkarılan “Kalaşnikof” adlı vodkadan ikram etti

Dünyanın en çok satılan silahının, AK-47’nin babası Kalaşnikof, kalabalık şehirlerden uzak, mütevazi bir dağ evinde yaşıyor.

Ijevsk’te çocukların en büyük eğlencesi, buzdan kaydıraklarda kaymak. Şehir öylesine soğuk ki, bu kaydıraklar aylarca erimeden durabiliyor

mihail kalaşnikof hakkında iyimi yoksa kötümü yorum yapılması gerekir tam olarak kesitremiyorum, bir yandan müthiş bi buluş diğer yandanda belki milyonlarca kişinin ölümüne neden olan bi ölüm makinası bu kalaşnikof.

paradoks

paradoks

Üye
V@y guselmiş bu bilgi...sahsen ben bilmiyodum saol

..::Riddick::..

Üye
Mükemmel bi silah özelikle g3 e göre kıyaslarsak çok hafif ama Allah kullandırmak nasıp etmesin ...

oguzhanbolu

oguzhanbolu

Üye
bu kalleşnikofu pkklı i*neler kullanıyor bu silahlar avustıryada üretilip pkk ya satılıyor :hayir: :hayir:

odio

odio

Üye
silahı icat edenlerden yaşayanlar sürüm sürüm sürünsün. ölenler de cehennemin en dibini boylasınlar anşallah

Üye
oguzhanbolu' Alıntı:
bu kalleşnikofu pkklı i*neler kullanıyor bu silahlar avustıryada üretilip pkk ya satılıyor :hayir: :hayir:
Avusturyaya gitmene gerek yok USA li dostlarımız varya müttefik ülke !! saolsunlar onlar bolca dağıtıyo el altından kuzey ırak a

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Ölüm kusan bir makineye olumlu bakmak, açıkçası bana çok ters geliyor...

delimakina

Üye
keşke bu silahı tasarlamadan önce ölseydi bu şahıs

Caine

Caine

Üye
yakındır cehenneme gitmesi. ahı gitmiş vahı kalmış bunun yaa :kop:
ben kalaşnikofun öldüğünü biliyordum ama hala yaşıyormuş.
yoksa o ölen kişi uzi' miydi :vur:

d'alessandro

d'alessandro

Üye
değişik bir soyadı

ism@il 54

ism@il 54

Üye
inşallah gebermiştir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt