kalan internet haklarım nereye uçtu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semih01sem

semih01sem

Üye
    Konu Sahibi
kalan internet haklarım nereye uçtu?
100mb ücretsiz internet paketim vardı. 1 ağustosta 'kalan' yazıp 2260'a sms yolladım ama internet aboneliğiniz bulunmuyor diye sms geldi. turkcell'e mail attım abonelik devam ediyor dediler .güncel faturam 15 birden arttı. bu nasıl iş anlamadım. kalan haklarımı nasıl sorgularım?
 


bungee

Üye
Online işlem merkezi, tarife, ücretsiz kullanım menüsünde kalan haklarınız görünüyorsa paketiniz devam ediyor demektir.

Böyle bir kalem görünmüyorsa ve paketinizin 1 aylık süresinin henüz dolmadığından eminseniz operatörünüz müşteri hizmetlerine durumu bildirdiğinizde gerekeni yapacaklardır.

Güncel kullanımınız, bu nedenden dolayı artmışsa, faturanız kesildikten sonra itiraz ettiğinizde ilgili tutar faturanızdan düşülür.
 
semih01sem

semih01sem

Üye
    Konu Sahibi
evet ücretsiz kullanım hakkım görünmüyor ama internet kartındaki şifreyi tekrar gönderdim aboneliğim devam ediyormuş. iki zıt durum ortada. ayrıca birçok kişinin de böyle

--------------- Ekleme ---------------

bugün gelen mesaj şöyle: 1.Internet paketinizden kalan kullaniminiz 52 MB, 20-08-2009 tarihine kadar kullanabilirsiniz;2.Internet paketinizden kalan kullaniminiz 0 MB, 25-08-2009tarihine kadar kullanabilirsiniz.
2.internet paketi ne?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt