Kaladze de emekli oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kaladze de emekli oluyor
Genoa'nın tecrübeli savunma oyuncusu Kakha Kaladze, sezon sonunda emekli olacağını yaptığı açıklamada duyurdu.

Juventus'un efsane golcüsü Del Piero'nun sezon sonunda futbolu bırakacağı sinyalini vermesinin ardından ve Milan'ın tecrübeli yıldızları Nesta, Gattuso ve Inzaghi'nin sezon sonunda Milano ekibinden ayrılacağı haberlerinden sonra, bir ayrılık haberi de Kaladze'den geldi.

Emekli olacağını duyuran Gürcü oyuncu, bugün basına yaptığı açıklamada, "Bugün benim için çok önemli ve heyecan verici bir gün olacak. 18 yıldan sonra emekli oluyorum." diye konuştu.

Futbolu bırakacağı için bir yandan da üzüldüğünü belirten emektar oyuncu, "Öte yandan da biraz üzgünüm. Bana şu ana kadar destek olmuş Genoa ve Milan'a, takım arkadaşlarım ve tüm taraftara teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Futbol hayatından sonra siyasete atılacağını söyleyen Kaladze, "Politikaya atılacağım için çok heyecanlıyım. Bundan sonra Gürcistan'da özgürlük için savaşacağım." sözlerini sarfetti.

2001-2010 sezonları arasında Milan forması giyen tecrübeli savunma oyuncusu, 1 kez Serie A ve 2 kez de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu zaferi yaşamayı başardı.
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Milan, Inter ve Juventus'tan bu yıl ayrılanlar bile çok iddialı bir 11 oluyor. Adamlar basarmış :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt