Kalacak yeriniz var mı diye aradılar?

Konu Sahibi
Kalacak yeriniz var mı diye aradılar?
Merhaba benim üniversitem bu yaz bitiyor ama ben bu yıl öylesine sınava girip istanbuldan tercih yapmıştım beni istanbuldan kalacak yeriniz var mı diye sormak için aradılar numaramı nereden buldunuz diye sordum ekinciler derneği mi ne öyle bir şey dedi telefondaki çocuk ben ilk defa duyuyorum böyle bir derneği ben oraya telefonumu vermedim dedim emin misiniz falan dedi kusura bakmayın dedim kapattım nereden bulmuş olabilirler numaramı?

Konu Sahibi
Etmedim zaten de nereden buluyor numaramı o kafama takıldı istanbulda üniversite kazandığımı falan nereden öğreniyor?

muhsin15

Üye
üniversite yönetimi veya hademesi

Mert

Üye
cemaat yurtları her şeyden haberdar. istanbul'da üniversite kazandığımda beni de aramışlardı bi yerden. şimdi hatırlamıyorum ama derneğin baş harflerden oluşan kısaltmasını söylemişlerdi bana. kardeşim açılımı ne bunun diyorum gelin görüşelim diyo zaar. sonra biraz bağırışıp kapattık telefonları birbirimize

Yunkaai

Üye
Aynı şekilde banada 5 telefon geldi. Halbuki daha kayıt bile yaptırmamıştım.

0MG90

Üye
Amaçları ne acaba

Amacı az da olsa para kazanmak olanlar da var, gençleri dizginleyip vatana millete hayırlı olsunlar diye uğraşanlar da.

Benide aradılar bu iste cemaat daha isin ehli direk arıyorlar

Ben de arandım dediler yurt ayarlayalım diye bende dedim bana para lazım aramadı daha

Tepkiler: ahmetkartal