Kalacak yeriniz var mı diye aradılar?

Sponsorlu Bağlantılar

psyconaut

Üye
    Konu Sahibi
Kalacak yeriniz var mı diye aradılar?
Merhaba benim üniversitem bu yaz bitiyor ama ben bu yıl öylesine sınava girip istanbuldan tercih yapmıştım beni istanbuldan kalacak yeriniz var mı diye sormak için aradılar numaramı nereden buldunuz diye sordum ekinciler derneği mi ne öyle bir şey dedi telefondaki çocuk ben ilk defa duyuyorum böyle bir derneği ben oraya telefonumu vermedim dedim emin misiniz falan dedi kusura bakmayın dedim kapattım nereden bulmuş olabilirler numaramı?

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Bu tarz telefonlara itibar etme.

psyconaut

Üye
    Konu Sahibi
Etmedim zaten de nereden buluyor numaramı o kafama takıldı istanbulda üniversite kazandığımı falan nereden öğreniyor?

muhsin15

muhsin15

Üye
üniversite yönetimi veya hademesi

KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
Böbreklerine dikkat et

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Benim böbrekler ram calismiyor ikinci önemli organ hangisi
kemik iliği gramla satıyorlar o kadar pahalı :D :D bide snn böbreklerde sorun varsa çıkma bir böbrek bulalım istersen hem uygun fiyata olur hem de işini görür ;)

Mert

Mert

Üye
cemaat yurtları her şeyden haberdar. istanbul'da üniversite kazandığımda beni de aramışlardı bi yerden. şimdi hatırlamıyorum ama derneğin baş harflerden oluşan kısaltmasını söylemişlerdi bana. kardeşim açılımı ne bunun diyorum gelin görüşelim diyo zaar. sonra biraz bağırışıp kapattık telefonları birbirimize

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Suriye'den geliyorum deseydin.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Aynı şekilde banada 5 telefon geldi. Halbuki daha kayıt bile yaptırmamıştım.

0MG90

0MG90

Üye
Amaçları ne acaba :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Amacı az da olsa para kazanmak olanlar da var, gençleri dizginleyip vatana millete hayırlı olsunlar diye uğraşanlar da.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Benide aradılar bu iste cemaat daha isin ehli direk arıyorlar :ehe

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Ben de arandım dediler yurt ayarlayalım diye bende dedim bana para lazım aramadı daha :ehe

• Beğen
Tepkiler: ahmetkartal

Üst Alt