Kakao Talk, VoIP desteğiyle geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kakao Talk, VoIP desteğiyle geliyor!
bada türkiyenin haberine göre kakao Talk VoIP yani internet üzerinden konuşma özelliği ile karşımıza cıkacak bu özelliği ile bir kademe kendini ilerletmeyi hedefleyen şirket kurucuları android ios ve bada ya tam destek vermek için çalışmalara başladı




Kore'li Kakao Talk artık VoIP'de destekliyor (Bedava sesli arama)

Kore kökenli Kakao Talk isimli mobil mesajlaşma uygulaması artık VoIP (internet üzerinden bedava sesli görüşme) özelliğini ekleyeceğini duyurdu. VoIP sayesinde data ücreti hariç herhangi bir ücret ödeme yok. Bu da yoğun bir talebe neden oluyor.
Birçok farklı uygulama buna benzer servis vermeye çalışsa da genelde kalite açısından sorun yaşanıyor lakin Kakao Talk, güçlü bir altyapı üzerine bu sistemi kuracağını belirtti.



Üst düzey bir yetkilinin yaptığı açıklamay göre servis kalitesi Voip ve Skype kadar iyi olacak.
Son yıllarda teknolojinin hızlı gelişimi ve yine internet'in paralel gelişimi ile mobil sistemlerde internet kullanımı yaygınştı. Önceleri sadece sadece PC aracılığı ile yapılan online görüşmeler artık cep telefonlarına taşındı. Bunu takiben WhatsApp gibi mesajlaşma programları ortaya çıktı. Yine bunu takiben Voip ve Skype büyük bir başarı elde etti.

Günlük 1.3 Milyar mesaj transferini sağlayan bu büyük şirketin bu işe girmesi en çok biz badacı'ları sevindirecek.Haberi yapan site windoes phone için yakında voiıp desteği için güncelleme geleceğini belirtmiş.Bada içinde güncelleme beklentisine girdik.

Artık VOIP çok yakın.%100 ücretsiz hemde kredi falan yok.
Bir ufak not daha: Uygulşama Çin marketinden kaldırılmış .Ufukta bi güncelleme olabilir






 
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Bizde de sesli görüşme olmalı artık :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt