Kaka'dan güzel haber!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kaka'dan güzel haber!


İtalyan devi Milan, Galatasaray'ın transferdeki bir numaralı hedefi olan Kaka'dan vazgeçti.

Transferdeki bir numaralı hedefi Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Ricardo Kaka olan Galatasaray'a güzelhaber Fransa'dan geldi. Caen'in 18'lik yıldızı M'baye Niang'ın transferi için Fransa'da bulunan Adriano Galliani, Kaka defterinin kendileri için kapandığını belirtti.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Galliani, "Kaka operasyonu bizim adımıza sona erdi çünkü bu çok riskli bir durum. Niang şu anda ilk hedefimiz konumunda, onu 6 aydır izliyoruz ve çok iyi bir oyuncu olduğuna inanıyoruz. Bizim ilk tercihimiz o olacak çünkü Allegri onu takımda görmeyi çok istiyor." ifadelerini kullandı.
Real Madrid ile Kaka'nın transferi konusunda anlaşmaya varamayan Milan'ın bu transferden vazgeçilmesinin en büyük sebebi olarak eflatun-beyazlıların kiralama formulüne sıcak bakmaması gösterilirken; Milano ekibinin yüksek vergilerden dolayı Brezilyalı yıldızın bonservisini almak istemediği ve bu mali yükümlülüğünün altına girmekten kaçındığı belirtildi.
Real Madrid'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve teknik direktör Jose Mourinho tarafından maçkadrolarına dahi alınmayan Kaka'nın ismi Galatasaray'ın yanı sıra Manchester United ve LA Galaxy ileyan yana yazılırken; oyuncunun geleceğinin kısa süre içerisinde netleşmesi bekleniyor.
Öte yandan Kaka transferinden vazgeçen Milan'ın bir diğer Real Madridli yıldız Lass Diarra içintemaslara başladığı ve bu transferi bitirmek istediği iddia edildi.
 
  • Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
362
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
345
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
282
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
302
Haydar


Üst Alt