kahrol israil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
piri.reis

piri.reis

Üye
    Konu Sahibi
kahrol israil
kahrol israil :agla:(

• Beğen
Tepkiler: Aksi ve mazlum1790

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kahrolsun savaş!

iremm

iremm

Üye

:( :( :(

dreamnurse

dreamnurse

Üye
olan yine çocuklara oluyor masum günahsız yavrulara yaptıklarının bedelini umarım bir gün ödeyecekler...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Kahr olsun boyun eyenler!

c3r3n

c3r3n

Üye
Kahrolsun...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Silahsız ve Muhtaç İnsanlara Böyle Zulüm Ediliyorsa Bu Acizlikten Başka Bir Şey Değil..

emree17

emree17

Üye
abi ben bu israilin elinden öpiyim (ah forum kuralları ah:islik

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kahrolsun siyonist k*pek israil

Revengeful

Emekli Yönetici
pislikler

mazlum1790

mazlum1790

Üye
kahrol israel

Aksi

Aksi

Üye

Adiiler..!

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yerin dibine batsın israil belasını bulcak az kaldı:off:

DoRM

DoRM

Üye
israil bişiler peşinde ama anlamadım ne diye davranıyorki tamm orda terör örgütü var anladık git onlarla savaş onları öldür halkı öldürüyorsun birde yardımları engelliyorsun kaldıki biz niye filistine yardım ediyoruz ben onuda anlamadım bu güne kadar bi hayrını görmediğimiz adamara ,kendi insanımızın karnını doyurduk elin petrol zengini arabı kaldı illa birine yardım ediceksen afrikada açlıkdan ölen insanlara yardım et.filistini o kadar kayırıyoruz one minüt diyoruz adamlar çıkıp kktc tanıyorum diyemiyor zatn ne beklersinki osmanlıyı arkasından vuran araptan

Salih™

Salih™

Üye
Arkadaşlar Kıyametten Önce Armagedon Savaşı Diye bir Savaş olcakmış moko koko Diye bir Yaratık Ve Seytan Bütün Ordularını Toplayıp İsrail Le Saldırçakmış

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
israil zaten lanetli bi ülke.Hep kendilerini üstün gören bir topluluk.Basta türkiye abd ile müttefik kurmayacaktı.adamlara bisi bile diyemiyorz abd yüzünden.Abd bizi bile terorist olarak görüyor.Düsünün artik biz bunlarla müttefigiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt