Kafayi yiyeceğim lütfen yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

admiral4444

Üye
    Konu Sahibi
Kafayi yiyeceğim lütfen yardim
Iyi akşamlar dün nokia 603 cep telefonu aldim wi fi üzerinden telefonu güncelledim ondan sonra telefon kendi sim kartimi takinca açiliyor fakat donarak tekradan kendine reset atiyor ve bi türlü kullanim sağlanmiyor tekrardan son sürümü yükledim yine fayda etmedi sim karti değiştirdim yine faydasi olmadi başka sim kart takiyorum çatir çatir çalişiyor sim kartsiz çatir çatir çalişiyo fakat benim sim karti takinca dediğim sorun meydana geliyor 3. Yedek sim i aldim yine ayni bana bi yardim eden olursa cok makbul olacak şimdiden teşekürler

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
phoneix'le flasla

admiral4444

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim biraz daha açıklayıcı konuşabilirmisin yazılımı nokia sutie tekrardan yükledim başka bi sim kartla ama yine benim sim kartı takınca donup açma kapama yapıyor yaklaşık bugun 3 tane yedek sim kart aldım yinede aynı sorun dewam ediyor

---------- Eklendi @ 23:02:42 ---------- Yazıldı @ 23:01:27 ----------

güncelleme yaptıktan sonra oldu bu olay sürümde mi bi hata var anlamadım eger bu sürümü silip eski bi sürüm yükleme şansım var mı yardımın için teşekürler

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
baska sim kart takincadami boyle oluyo?

admiral4444

Üye
    Konu Sahibi
Başka sim kartlarda çalişiyor sadece benim sim kartta çalişmadi değiştirdiklerim de ayni şekilde ama benim sim kart başka telefonlarda çalişiyor nokia yi aradam sim kart bozuk diyor avea yi aradim telde sorun var diyor bende anlamadim kafa gitti temelli

engin523

engin523

Üye
Başka sim kartlarda çalişiyor sadece benim sim kartta çalişmadi değiştirdiklerim de ayni şekilde ama benim sim kart başka telefonlarda çalişiyor nokia yi aradam sim kart bozuk diyor avea yi aradim telde sorun var diyor bende anlamadim kafa gitti temelli
Bide telefona format atmayı dene

admiral4444

Üye
    Konu Sahibi
Onuda denedik. Maalesef sonuç olumsuz... Benim kart başka tellerde çalişiyor. Başka kartlar benim telde çalişiyor. Fakat benim telde benim kart çalişmiyor. .telefon sürekli açilip kapaniyor...kartim sifir daha yeni aldim. 2 kere değiştirdim bugün.......ne yapa bilirim. çaresiz kaldim.....

engin523

engin523

Üye
Onuda denedik. Maalesef sonuç olumsuz... Benim kart başka tellerde çalişiyor. Başka kartlar benim telde çalişiyor. Fakat benim telde benim kart çalişmiyor. .telefon sürekli açilip kapaniyor...kartim sifir daha yeni aldim. 2 kere değiştirdim bugün.......ne yapa bilirim. çaresiz kaldim.....
İlginç bi durum bence hatla birlikte servise ver tabi hattı verirken de sana verdikleri belgede hattı aldıklarına dair yazı olsun düzeltirler büyük ihtimal olmadı yenisini verirler

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Düşük bi ihtimal ama yinede denemekte fayda var.Simkartını başka bi telefona tak ve içinde ki bütün numaraları o tele yedekle.Ondan sonra sim kartındaki tüm numaraları mesajları falan sil.Yani kayıtlı hiç bişey olmasın sim kartta.Sonra 603'e o şekilde takıp bi dene bakalım.

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
arkadasim buyuk ihtimal sim kartin yanmis

papakudioflu

papakudioflu

Admin
2.nesil symbian^3 telefonlar 64kb simkartlarla çalışsada 128kb simkatrları destekler telefona flash ve hard format atmadan simkart degişimini dene sorun aynı şekilde devam ederse cihazın bir ayını doldurmadan aldıgın yerden ayıplı mal kapsamında degişimini iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...