Kafayı Yemek Üzereyim!!!Yardım Ediiiinn !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Kafayı Yemek Üzereyim!!!Yardım Ediiiinn !!!
Arkadaşlar HTC TyTN 2 kullanıcısıyım. Bluetooth'u kullanarak nasıl dosya aktarımı yapabilirim. Ayrıca ben bu cihaza sadece tema yükleyebiliyorum. .msi ve .exe dosyalarını nasıl yükleyebilirim. Yardım Lütfen!!! :vur:vur:vur

polifonikali

Üye
kardeş aynı dert bende den vardı sattım gitti:coold:rahatladım

boxer2828

boxer2828

Üye
kardeş zor bıraz
ama önce türkçesini bul makina türkçe olsun sona
burda bırı bı program yollamıs onu yukle yıne bu sayfada

boxer2828

boxer2828

Üye
Muhterem Htc Nın Hepsı Verem Eder Adamı ülser Eder Kanser Eder
Htc Alınca Takribi Bi Ay Sona Aldıın Güne Lanet Edersin
Sorununu çözemezsin Belki Ama Oda Ihtimal çok Zor

alacakusagi

Üye
arkadaslar. microsoft activesync programını windowsmobile sitesinden indirin.bilgisayarınızda mutlaka kurulması lazim..yoksa exe programlarını kuramazsınız.. programını kurun.cep telefonu usbden bilgisayarınıza takın.. yuklemek istediğiniz programın kurun .. otomatık olarak cep telefonuna kurar...yukleme yaparken ceptelefonunuza storecart i gosterinki cep telefonunuzun hafizasi azalmasın.. sevgiler..

--------------- Ekleme ---------------

birde arkadaslar elinizdeki telefonlar mukemmel, ama kullanabilmeniz lazim... her sey yapılşabiliyor.. turkcell sitesinden turkce yamasınıda indirin... pda bolumunde

selim24tr

Üye
kardes o makıneyı at gıtsın yoksa kansr olursun allah muhafaza

akula

akula

Üye
dostum pm den gelen msj na bak sana belki yardımı olur yanlıs anlasılma olmasın reklam olmasın die böyle yaptım :)

karazafer_

karazafer_

Üye
Htc den birşey olmaz nokia 3310 bile onlardan daha iyidir.:ehe

zfemx

Üye
htc nin ürünleri şu anda piyasadaki en kaliteli ürünler kullanmayı bilmeyenler laf atıyor kullanmayı bilmiyorsanız tabiki 3310 daha iyi dersiniz pda lar profesyonel kullanıcılara hitap ediyor sıradan bir cep telefonu kullanıcıları için 3310 lar bile fazla bende Htc Touch Hd var bu cihazla yapamadığım hiç bir şey yok tam bir cep bilgisayarı ayrıca dosya alıp göndermek cok kolay sadece biraz araştırman yeterli...

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Yıllanmış konuyu ne hortlatıyorsunuz arkadaşlar ya?:nono:

macman

macman

Üye
htc nin ürünleri şu anda piyasadaki en kaliteli ürünler kullanmayı bilmeyenler laf atıyor kullanmayı bilmiyorsanız tabiki 3310 daha iyi dersiniz pda lar profesyonel kullanıcılara hitap ediyor sıradan bir cep telefonu kullanıcıları için 3310 lar bile fazla bende Htc Touch Hd var bu cihazla yapamadığım hiç bir şey yok tam bir cep bilgisayarı ayrıca dosya alıp göndermek cok kolay sadece biraz araştırman yeterli...

katılıyorum.. bağlantılarda yayınla var ona girip tikliyceksin tik yoktur büyük ihtimal hepsi bu sorunun çözülcektir.. sorun yaşarsan pm at yardımcı olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt