kafayı yemek üzereyim bi bakın lütfen:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brayz

Üye
    Konu Sahibi
kafayı yemek üzereyim bi bakın lütfen:(
slm arkadaşlar herkeze iyi forumlar şu lg aldım alalı imeil ile başım bi türlü dertten kurtulmadı ilk aldığımda imei kayıtlıydı sonradan kayıt dışı oldu tekrar kontrol ettiğimde kayıtlı gözüktü şimdi gene kayıt dışı görünüyo bu konuda ne yapmam gerekiyo yeni bir pasaportla kayıt ettirsem sorunum çözülür mü acaba telefonumu kullanamıyorum nerdeyse kırıp atıcam o raddeye geldi yanii

mancukya

Üye
Lg hangi modeli ?
Lg ler Efs klasor kullanmaz anakartdan imei atar. Düzeltmek icin Nvflash ile stock rom (, baseband ile olanlardan) yada komut ile yapmak gerekiyorki Terminal Windows 7 de calismiyor ve cok karisik.
Ama öncelikle kafayi yemeden biraz daha düsünceli olarak Lg hangi model yazsaniz yardimci olurduk. Birazda lütfedin yani.

KayraBey

KayraBey

Üye
Allah yardım etsin.Kötü bir durum.Bir kere başıma geldi 1 ay telefonsuz kaldım.

masarati

masarati

Üye
aslında şöyle bir siteden kontrol yap ondan sonra imei yanlış ise lg tel bulunan bir telefoncuya git sana hertürlü yardımcı olurlar

brayz

Üye
    Konu Sahibi
telefonun modeli lg optimus 2x imei aynı değişmedi pilin altında yazan imeil ile *#06# yaptığımda çıkan imei aynı ama sorgulama yaptığımda kayıt dığı olduğu görünüyor bi ara düzelmişti 2 gün kullandım tekrar kayıt dışı oldu nerdeyse 1 ay olcak sonuç olumsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...