Meizu hafıza kartı desteği yok biliginize En büyük saçmalık bu zaten :)
lazye Üye The Pancar' Alıntı: Meizu hafıza kartı desteği yok biliginize Genişletmek için tıkla ... En büyük saçmalık bu zaten
The Pancar' Alıntı: Meizu hafıza kartı desteği yok biliginize Genişletmek için tıkla ... En büyük saçmalık bu zaten
lazye Üye byAndroid' Alıntı: 32 gb alırsınız Genişletmek için tıkla ... 15 şubat geliceği haberleri var zaten bakalim o da yetmez de idare otg desteği vardi galiba
byAndroid' Alıntı: 32 gb alırsınız Genişletmek için tıkla ... 15 şubat geliceği haberleri var zaten bakalim o da yetmez de idare otg desteği vardi galiba
98farom98 Üye mtlcn59' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız beğenmedim açıkçası. Ama fiyatına göre iyi bir telefon. Genişletmek için tıkla ... Tabi karar senin ozaman meizu mx4 alabilirsin ama hafıza kartı desteği olmadığı için 32GB almalısın
mtlcn59' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız beğenmedim açıkçası. Ama fiyatına göre iyi bir telefon. Genişletmek için tıkla ... Tabi karar senin ozaman meizu mx4 alabilirsin ama hafıza kartı desteği olmadığı için 32GB almalısın
mtlcn59 Üye Konu Sahibi key43' Alıntı: al Z2 keyfine bak Genişletmek için tıkla ... Öyle düşünüyorumda acaba fiyatı biraz daha düşer mi onu bekliyorum
key43' Alıntı: al Z2 keyfine bak Genişletmek için tıkla ... Öyle düşünüyorumda acaba fiyatı biraz daha düşer mi onu bekliyorum
mtlcn59 Üye Konu Sahibi 98farom98' Alıntı: Hocam zaten fiyat baya düştü mesela bizde uygundan alanlar var memnun 1350 lira Genişletmek için tıkla ... Teknosa'ya bakıyorum 1799 TL. İnternetten almak istemiyorum garanti işi sıkıntı olacak.
98farom98' Alıntı: Hocam zaten fiyat baya düştü mesela bizde uygundan alanlar var memnun 1350 lira Genişletmek için tıkla ... Teknosa'ya bakıyorum 1799 TL. İnternetten almak istemiyorum garanti işi sıkıntı olacak.
98farom98 Üye mtlcn59' Alıntı: Teknosa'ya bakıyorum 1799 TL. İnternetten almak istemiyorum garanti işi sıkıntı olacak. Genişletmek için tıkla ... Hmm sen Türkiye garantili istiyorsun anladım bimeks e de bak derim alacaksan ama dediğin gibi oradada 1800 falan dır haklısın
mtlcn59' Alıntı: Teknosa'ya bakıyorum 1799 TL. İnternetten almak istemiyorum garanti işi sıkıntı olacak. Genişletmek için tıkla ... Hmm sen Türkiye garantili istiyorsun anladım bimeks e de bak derim alacaksan ama dediğin gibi oradada 1800 falan dır haklısın
mtlcn59 Üye Konu Sahibi 98farom98' Alıntı: Hmm sen Türkiye garantili istiyorsun anladım bimeks e de bak derim alacaksan ama dediğin gibi oradada 1800 falan dır haklısın Genişletmek için tıkla ... Başka nasıl olacak ki ? Başka türlü güvenli site var mı yani?
98farom98' Alıntı: Hmm sen Türkiye garantili istiyorsun anladım bimeks e de bak derim alacaksan ama dediğin gibi oradada 1800 falan dır haklısın Genişletmek için tıkla ... Başka nasıl olacak ki ? Başka türlü güvenli site var mı yani?
mtlcn59 Üye Konu Sahibi byAndroid' Alıntı: Hepsiburada iyidir beğenmezsen geri iade yapıştır hemen Genişletmek için tıkla ... Kapıda ödeme felan varmı yoksa kart bilgilerini vermek mi lazım
byAndroid' Alıntı: Hepsiburada iyidir beğenmezsen geri iade yapıştır hemen Genişletmek için tıkla ... Kapıda ödeme felan varmı yoksa kart bilgilerini vermek mi lazım
98farom98 Üye mtlcn59' Alıntı: Kapıda ödeme felan varmı yoksa kart bilgilerini vermek mi lazım Genişletmek için tıkla ... Kardeşim bankaya paranı yatır kapına gelsi kargo ile
mtlcn59' Alıntı: Kapıda ödeme felan varmı yoksa kart bilgilerini vermek mi lazım Genişletmek için tıkla ... Kardeşim bankaya paranı yatır kapına gelsi kargo ile
spacekiller Üye MaxipmaN' Alıntı: z3 alabiliyosan z3 al neden z2 tavsiye ediliyor? Genişletmek için tıkla ... Z3 fiyatı abartılı Z2 den çok farkı da yok Var k mtlcn59' Alıntı: Kapıda ödeme felan varmı yoksa kart bilgilerini vermek mi lazım Genişletmek için tıkla ... Kapıda ödeme var kardeş
MaxipmaN' Alıntı: z3 alabiliyosan z3 al neden z2 tavsiye ediliyor? Genişletmek için tıkla ... Z3 fiyatı abartılı Z2 den çok farkı da yok Var k mtlcn59' Alıntı: Kapıda ödeme felan varmı yoksa kart bilgilerini vermek mi lazım Genişletmek için tıkla ... Kapıda ödeme var kardeş