Kafamı Karıştıran vSync ?

Sponsorlu Bağlantılar

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
Kafamı Karıştıran vSync ?
evet beyler bu vSync kafamı çok karıştırıyor bildiginiz gibi oyunlarda grafiklerle ilgili bir durum ama aktif etmesem mi etmesem mi diye çok kararsız kaldım tam olarak telefonda nasıl bir etki yaratır çıkartamıyor sizce telefonda bu özelliği aktif etsem mi etmesem mi biri bana bu olayi açıklarsa sevinirim :)

aleranol

aleranol

Üye
enabled olursa hata riski daha az olur. kapalı olursa performans artar ancak stabilite azalır diye hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: taylan08

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
stabilizeden kastın anlık takılmalar heralde değilmi ?

PriZm

PriZm

Üye
vsnyc kapalı kalsada olur.LCD ekranlarda kare atlaması neredeyse görülmüyor.

ancak triple buffer ile beraber vsnyc açarsan performans 2 katına çıkar.

• Beğen

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
vsnyc yi açmayı biliyorumda bu triple buffer'ı nasıl açıyoruz ve bunun bize ne gibi yararı var ne işe yarıyor bu triple buffer ?

- - - Eklendi - - -

Up up ?

PriZm

PriZm

Üye
Jelly bean triple buffer ve vsnyc açık şekilde geliyor.

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
bize daha jb gelmedi (custom). İCS de olmuyor diyorsun yani :(

PriZm

PriZm

Üye
Hayır.

- - - Eklendi - - -

Modlamalarla belki evet. :D

• Beğen

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
bununla ilgili bir program o zaman neyse jb yi bekliycez o zaman. xperia p ye bi jb gelmedi gelse bizde faydalancaz :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Hayır.

- - - Eklendi - - -

Modlamalarla belki evet. :D
cm10.1 birde hocam :D bu olay varmı malum 4.2.2 acaip stabil cm10un yüzüne bakasım gelmiyor 4.2.2 multitasking felan harikülade zaten s'te kullandın ya abicim ben neyin kafasını yaşıyorum :zzz: yani ben onoffical cm10.1 alpha 2 aşamasında bir romda subway rahat oynuyorum wonderimde fakat cm10da daha çok kasıyordu sanırım sorumun cevabını kendim buldum ama yinede yorumlarını bekleriz :) :pro:

PriZm

PriZm

Üye
Valla açıkçası o kadar karışık yazmışsınki bana neyi sordun ne yorumu bekliyorsun anlamadım. :D

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
aleranol

aleranol

Üye
vsync olayını bana türkçe aciklasan hora geçer ali. gökhan sağolsun süper ingilizcesi ile bizi esirgiyor

PriZm

PriZm

Üye
Vertical Senkronizasyon, yani telefonun ekranında görünen uygulamanın hızını ekranın yenileme oranına sınırlamasıdır.

vsnyc açıkken ekran yenilemesi 60 hz ise bir oyun oynarken max göreceğin fps 60 olur
kapalı iken ise ekran yenilemesi ile senkronize olmaz.Ekranda gösterilen uygulamanın hızı(fps) sınırsızdır.Ancak eğer bu hız ekran yenileme hızından fazla olursa ekranda kırılmalar olur.

Takipçi Satın Al

Üst Alt