Kafama göre...

Sponsorlu Bağlantılar

gaffarson

gaffarson

Üye
adam deliliğe vurup adından söz ettiriyo şaka maka... :D :D

reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorsun ama bilmiyorum dünya benim olsa bu adam gibi olmak istemem

manyak demişken bir de böyle bir türü var görmüşsünüdür belki

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorsun ama bilmiyorum dünya benim olsa bu adam gibi olmak istemem

manyak demişken bir de böyle bir türü var görmüşsünüdür belki

bence de olma...ilk yorumumda gördün kendisine dair olan düşüncelerimi... :ehe

evet izlemiştim...bu tarz şeylerden hiç haz etmem...ben bunları şaka ,eğlence vs.. olarak görmüyorum...afedersin ama ö.küzlük olarak görüyorum...biri gelicek ve beni suya atıcak neymiş şaka...bu bnm için bi cinayet sebebi olabilir mesela... :D:D

en sonda ki de ayrı bi komik,adam kafasına vurulunca tepki veriyo doğal olarak ama kamerayı işaret edince sırıtıyo...:ah ben aynısını yaşasam adama öyle bi bakarım ki vallaa o an oracıkta ölür herhalde... :ehe :ehe sıkıyosa bi daha vursun bakalım sırıtarak...

gaffarson

gaffarson

Üye
bence de olma...ilk yorumumda gördün kendisine dair olan düşüncelerimi... :ehe

evet izlemiştim...bu tarz şeylerden hiç haz etmem...ben bunları şaka ,eğlence vs.. olarak görmüyorum...afedersin ama ö.küzlük olarak görüyorum...biri gelicek ve beni suya atıcak neymiş şaka...bu bnm için bi cinayet sebebi olabilir mesela... :D:D

en sonda ki de ayrı bi komik,adam kafasına vurulunca tepki veriyo doğal olarak ama kamerayı işaret edince sırıtıyo...:ah ben aynısını yaşasam adama öyle bi bakarım ki vallaa o an oracıkta ölür herhalde... :ehe :ehe sıkıyosa bi daha vursun bakalım sırıtarak...

bizim insanımızın zaten tahammülü az. Kamera şakalarının olduğu görüntülere dikkat etmişsindir Avrupada yapılan en korkunç şakalarda bile herkes gülüp geçiyor ama aynı şakaları Türkiye'de denemeye bile cesaret edemez insan :D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
vallaa bnm asla tahammülüm yok...ben eğlenmeyi gülmeyi muhabbeti çok severim ama el şakalarından özellikle de kafama vurulmasından hiç haz etmem...muhabbetin samimiyetin yerinin ayrı seviyenin saygının yerinin ayrı olduğunu düşünür karşımdaki insanlardan saygı beklerim...keza ben de karşımdakilere öyleyimdir... :D

gaffarson

gaffarson

Üye
vallaa bnm asla tahammülüm yok...ben eğlenmeyi gülmeyi muhabbeti çok severim ama el şakalarından özellikle de kafama vurulmasından hiç haz etmem...muhabbetin samimiyetin yerinin ayrı seviyenin saygının yerinin ayrı olduğunu düşünür karşımdaki insanlardan saygı beklerim...keza ben de karşımdakilere öyleyimdir... :D

elbette öyle olmalı ama şaka olarak kafana vurulmasını kasdetmedim :D ama bizim insanımız hiç bir şakaya kolay kolay gelemiyor :D

geçen bir kamera şakası izledim. Bir mağazanın mobilya kısmında yatağın baza kısmına su doldurup üzerine de sanki yatak gibi görünen ince bir şey koymuşlar. Belki en az 20 kişi yatağı deneyeyim diyerek cumburlop düştü bir kişi sinirlense ya :D bulursam buraya koyarım

bizde dedim yapsak bunu kimbilir neler olur :ehe

el şakalarından en hoşlanmayan burçlar yenegçlerdir bu arada :D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
izledim onu.. :D yaa yine bi derece (sonuç itibari ile ıslanılan bi şaka olduğundan yine de bana hitap etmiyo tabi :D ) insanların yönlendirme dahi olsa kendi tercihleri doğrultusunda o şakaya maruz kalıyolar ve etrafta ki insanlar ekipten olduğu ve herkes güldüğü için şaka olarak nitelendirilebilir...

ama diğeri direkt olarak size yapılmış bi işlem (kafaya vurma,çelme takma,denize itme vs..vs..) yani bi nevi nahoş hareketler... :D

bu arada geç yazmamın sebebi,camdan bakarken bi çift gördüm karşı apartmanın önünde,onları izlemeye daldım.. :ehe önce çocuk kıza bağırdı sonra konuştular,kız ağladı hüngür hüngür,çocuk ellerini tuttu,saçını okşadı,sarıldı ve sanırım barıştılar.. :ehe ama kız hala ağlıyodu..sonunu göremedim içeri girdim.. :ehe bakiym gelişme var mı... :ehe

gaffarson

gaffarson

Üye
izledim onu.. :D yaa yine bi derece (sonuç itibari ile ıslanılan bi şaka olduğundan yine de bana hitap etmiyo tabi :D ) insanların yönlendirme dahi olsa kendi tercihleri doğrultusunda o şakaya maruz kalıyolar ve etrafta ki insanlar ekipten olduğu ve herkes güldüğü için şaka olarak nitelendirilebilir...

ama diğeri direkt olarak size yapılmış bi işlem (kafaya vurma,çelme takma,denize itme vs..vs..) yani bi nevi nahoş hareketler... :D

bu arada geç yazmamın sebebi,camdan bakarken bi çift gördüm karşı apartmanın önünde,onları izlemeye daldım.. :ehe önce çocuk kıza bağırdı sonra konuştular,kız ağladı hüngür hüngür,çocuk ellerini tuttu,saçını okşadı,sarıldı ve sanırım barıştılar.. :ehe ama kız hala ağlıyodu..sonunu göremedim içeri girdim.. :ehe bakiym gelişme var mı... :ehe

videoya falan çekip bizimle de paylaşsaydın keşke :ehe

burada da yanda bir apartman ve inşaat işçilerinden biri çoştu türkü patlatmaya başladı :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
olmaz...video çekimi direk o insanların özel hayatının d-e-ş-i-f-r-e-si olur ama anlatım aynı şey değil...kilimcinin köroğlu misali... :D

ben bu siteye iki gündür d-e-ş-i-f-r-e yazamıyorum ya...dekodu diye bişi çıkıyo...hey Allah ım... :ehe

--------------- Ekleme ---------------

oyyyyyyyyyyy tibe bak...anlatışa bak....maymun... :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Taş gibi telefon işte...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
deşifre

gaffarson

gaffarson

Üye
Alors on dance nasıl ortaya çıktı ?

işte böyle:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm:hmmm

yok böyle bi kedi...bu videoyu ilk izlediğimde gerçekten ürkerek izlemiştim... :ehe

:zuhaha:

Revengeful

Emekli Yönetici
o_O

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
cidden çok korkutucu aynısını arada Atom'la yaparız da izlemek ile birebir yaşamak arasındaki farkı tahmin ble edemezsin aklın gidiyor duvarın ardından bakıp yaklaştığını gördükçe :ehe

Hz. David :ehe

Eminim öyledir... :D ben de bunu gece 3 te ve karanlıkta kulağımda kulaklık son ses izlemiştim..o son karede gerçekten irkilmiştim... :ehe

İkinci video da öldürdü beni...Davut Davut Davut..o yetmez gibi İsa çıktı sonra... :d::d:

:hmmm:hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
:oha:

Revengeful

Emekli Yönetici
:hih:

Takipçi Satın Al

Üst Alt