belki bi 30 sayfa daha çıkmaz ama 5-6 sayfa çıkar gereksizler bölümünün ilk başlarında konun tuba
![]()
alındım 
yok seni biliyorum zaten 2 senedir farklı hesaplardan da hani arabayı 2012 başı alacaksınya 10 gün kalmışçıkarmı acaba o kadar sayfa
![]()
sevgılıler gununde hedıye gelır belkı almama gerek kalmaz 
Hala araba konusu devam ediyor. Karar veremedin mi sen? Şaşırdım da
konforu ii de 
Ben hiç sormadım galiba ama meblağ neydi?

mutlaka birisi iyi diyorsa diğeri kötü der herkes bir arabay sevmez olumsuz eleştri çıkacak tabiki
cıkar tabı yılbasında alcam demedımkısevgılıler gununde hedıye gelır belkı almama gerek kalma
hayal gücün genişmiş bi erkekten araba beklemek biraz cesaret istiyor
----------Eklendi @ 20:22:28 ---------- Yazıldı @ 20:21:43 ----------
yaa cruzeye asık oldumdakonforu ii de
dger özellıklerını yerden yere vuranlarda oldu tıkandım![]()

mutlaka birisi iyi diyorsa diğeri kötü der herkes bir arabay sevmez olumsuz eleştri çıkacak tabiki![]()

e tabi yeni araba suyu ne miktar kullanıyorsan arabaya da o kadar ayırcaksın hele cruze
açılmaz diyordum on dakikada 34.sayfa açıldı![]()

Eskiden Chevrolet çok pahalıydi. Lüks arabaydi çünkü Cadillac gibi. Sonradan bozdu o kaliteyi. Simdi arabanın kendisini ucuz parçasını da çok pahalı satıyor. Ben konfor acısından Honda civici beğeniyorum.

baban seni ne yaparbunca şeyi aldıktan sonra
![]()

sıfır olacak yani öyle mi45 dıyoo 47 dıyoo naptn sen abiokadar param yok
----------Eklendi @ 20:31:33 ---------- Yazıldı @ 20:30:53 ----------napcak alnımdan öperarabasını bıle ben alcam benım gbı kızı oldugu ıcın gurur duyuyo
![]()
sıfır olacak yani öyle mi
tebrik ederimsen yinede cruze den vazgeçme
babanada kartal yerine bora felan al
![]()

Kaç yıl binmeyi düşünüyorsun arabaya. Söyle de düşün. Sıfır arabayi benzinli alırsan 2 yıl tüp taktıramazsın. Bakımları masraflıdir. Aldığın yakıtın kalitesi önemli yoksa garanti dışı kalabiliyor